Jeg er jo Bridget Jones #380

1. Da jeg vaskede min nye yndlingskjole, krøb den omkring tre størrelser, og nu kan jeg nærmest ikke få den over hovedet. Den var ikke dyr eller noget, jeg havde bare virkelig planlagt at bo i den henover sommeren.

2. Jeg har været hundesyg stort set hele den sidste uge og haft så voldsom kvalme, at jeg ikke kunne drikke vand, fordi de smagte utroligt grimt. Jeg tror, jeg har drukket mere sodavand de sidste syv dage, end jeg har i hele resten af 2019.

3. Shoutout til abrikossodavand, der smager præcis lige så godt, som det gjorde, da jeg var ni.

4. Shemar Moore har i øvrigt været i Danmark, men min geniale plan om tilfældigvis at støde på ham, hvorefter han naturligvis ville forelske sig hovedkulds i mig, blev desværre forpurret af det faktum, at jeg stadig lå med hovedet i toilettet.

5. Min søsters hund har lige fået hvalpe, og jeg har aldrig følt så meget FOMO i mit liv, som når hun sender mig billeder og videoer af dem.

6. Jeg er utroligt sart over for alle former for varme, hvilket gør det sindssygt svært for mig at sove om sommeren. Heldigvis har jeg en af de der smarte, genanvendelige isposer, som jeg fylder med koldt vand og isterninger, og den er simpelthen en livredder.

7. Eller… Var en livredder, men så fik Herbert øje på den og besluttede sig for at undersøge, hvad der mon var indeni. Med tænderne.

8.  Jeg skyder dog skylden på mig selv, for jeg begik den kæmpestore fejl at glemme Herberts to yndlingsbolde i Århus, og han savner dem tydeligvis dagligt. Og så må han jo finde noget andet at lege med.

9. Det er årsopgørelsestid, og jeg har været overraskende god til rent faktisk at gemme mine kvitteringer den her gang. Desværre har jeg været mindre god til at skrive på dem, i hvilken sammenhæng købet er gjort, så jeg har siddet meget med kvitteringer på fx en rulle gaffatape eller et kilo bland-selv-slik og prøvet at huske, hvorfor jeg nu mente, det kunne trækkes fra.

10. Fakta (og andre COOP-butikker gætter jeg på) sælger sådan nogle pakker med hvide og lyserøde pindis lidt á la de der fra ens barndom bare meget bedre, og jeg er blevet pinligt afhængig af dem. Det var jeg vist i øvrigt også sidste år, hvis jeg tænker efter.

Kommentarer (12)

 • Den med kjolen gjorde helt ondt i mig. Jeg fandt en fantastisk kjole i HM’s plus afdeling og købte fluks to, da det er sjældent jeg finder noget der er så fint. Så må jeg leve med, at folk tror, jeg aldrig skifter tøj.

 • Petworld har en kølemåtte til hunde og katte i tre forskellige størrelser – er dejlig kold og kan sagtens ligge henover skuldrene eller på maven.
  Mine katte har ikke ødelagt den – men det garanterer selvfølgelig ikke for at den er Herbert-sikker 🙂

  • Jeg er ikke helt sikker på, at jeg forstå formålet med at komme dem i kaffe for at få kaffen til at smage bedre. Er det så ikke nemmere bare at spise dem for sig selv og helt droppe kaffen? 😀

 • Jeg er i hverfald skuffet over at, man ikke kan få mini champagnebrus i min lokale fakta. Hvis jeg køber andre steder fra, er de smeltet inden jeg når hjem.
  Argh altså. De måtte gerne være en fast sortiment i (min) Fakta.
  Suk.

 • Prøv at dampstryge (er det mon overhovedet et ord?) kjolen! Jeg har en god håndfuld gange været ude for, at en ny yndlingskjole er krøbet efter selv en 20 graders vask, men en god omgang damp med strygejernet redder 80% af dem og tryller dem tilbage til original størrelse – og så bander jeg altid lidt indvendigt af ekspedienten, som godt lige kunne have advaret mig om behovet for dampstrygning efter vask for en über doven type som mig, som HADER at stryge…

 • Hvad er din kjole lavet af? 🙂
  For hvis der er viscose i så skal den bare stryges eller dampes!
  Viscose kryber vanvittig meget i vask, men som udgangspunkt burde man sagtens kunne få det tilbage til normal størrelse igen ved strygning – det plejer i hvert fald at virke for mig – jeg kan ikke passe mine t-shirts efter vask, men efter strygning er de nærmest oversize!
  Så det er da et forsøg værd!

 • Jeg så Shemar Moore komme gående nede i Nyhavn og var faretruende tæt på både og vælte på cykel og torpedere adskillige fodgængere i min starstruck-forvirring! Han er SÅÅÅÅÅÅÅ pæn altså!

Der er lukket for kommentarer.