Jeg er jo Bridget Jones #375

1. Hvorfor gør det så uproportionelt ondt at støde sit skinneben ind i en cykelpedal? Jeg gjorde det forleden og var nødt til lige at tage et øjeblik for ikke at stoppe op og tude midt på Østerbrogade.

2. Brugte en halv time på at swatche læbestifter i Sephora. Fandt en vildt fin farve. Købte den. Kom hjem og konkluderede, at jeg ejede den i forvejen.

3. Ærterne er kommet! Skulle der være nye læsere på linjen, så fucking elsker jeg ærter, men de får på egen hånd mit madbudget til at stige markant.

4. …Dem og så is. Fordi det er næsten sommer, og så er der regler imod ikke at spise is på daglig basis.

5. Apropos så gik jeg forleden en omvej på lidt over fire kilometer for at komme forbi en Kvickly, der vel måtte have det bedste udvalg af COOPs tilbud på Ben & Jerry’s til 42 kroner? Nope. Præcis de samme fire slags som min Fakta (200 meter væk) har. EJ!

6. Jeg har modtaget en besked på Instagram fra en, der var nysgerrig efter at vide, hvorfor jeg aldrig åbner mine snaps. Svaret er meget simpelt, at jeg slettede app’en for i hvert fald et år siden, så hvis nogen har tænkt det samme, er det altså ikke jer, det er mig! 😀

7. I denne uge er jeg blevet ringet op af en sælger, der ville overbevise mig om at skifte teleselskab til 3. Jeg har 3.

8. Det sidste døgn har Herbert været alene hjemme, mens jeg har været i Odense på kusineweekend. Det er første gang, han har været alene så længe, og det ser ud til at være gået fint, bortset fra at alle ting, der på nogen måde kunne skubbes ned fra noget, er blevet skubbet ned fra noget.

9. Hvis vejret ikke snart stopper med at være en tease, så bliver jeg sindssyg. Får vi forår, eller gør vi ikke? Jeg er så færdig med at have strømpebukser på for i år, og det er, som om de godt kan mærke det. I hvert fald er der INGEN strømpebukser i verden, der pt er behagelige for mig at have på.

10. Lifehack: Hver gang jeg føler mig håbløs i økonomiske henseender, sætter jeg mig ned og ser et afsnit af Luksusfælden, og pludselig har jeg til sammenligning megameget styr på tingene! Deadline for min årsopgørelse nærmer sig pt, så jeg har set jævnt mange afsnit…

Kommentarer (13)

 • Ha ha, åh jeg kender den med Luksusfælden! Sidder tilmed og har min Netbank åben samtidig med jer ser det. Det giver lige et ekstra boost?

 • Jeg har udviklet allergi for måske 8 år siden. Nu kan jeg bl.a. ikke tåle friske ærter mere. Jeg er OK, jeg har lært at leve med det… (løgn! Jeg er pissebitter!) ?

  • Det er også sket for min storesøster lige pludseligt! Det viste sig i hendes tilfælde, at det er den der svampetype, der naturligt vokser inde i bælgen, hun ikke kan tåle, så hvis hun bare overhælder de friske ærter ganske kortvarigt med kogende vand, så kan hun godt tåle dem uden at klø i munden og slå ud 🙂

 • Ad nr. 9 så du planlægger med bare ben til december? ha ha

  Hvor køber du ærter, synes stadig det er meget hit & miss med de udenlandske, nogen er vildt gode, andre er tørre og grove. Har ikke set friske danske nogen steder endnu?
  Folk kigger så mærkeligt når jeg står med en håndfuld ærter oppe ved øret, for at lytte om de knirker på den rigtige “ærtemåde”, så ville godt finde et sted, hvor de bare altid er gode, og jeg ikke behøver teste….

  • De danske er ikke kommet endnu, tror jeg. Jeg sniger altid lige låget af og mærker, om bælgen stadig er sprød, og at ærterne ikke er FOR store. Så er de som regel tørre. Det funker ret godt.

 • Deltagernes situation i Luksusfælden er mit værste mareridt. Jeg synes, at når vi nu bor i et land med høj velfærd, så burde vi være bedre til at passe på især de sårbare unge, som oftest er de, der optager flest kviklån. Når de først er i kløerne på kviklånsselskaberne, starter den onde spiral og de kan sjældent betale tilbage med de skyhøje renter. Der burde være et loft for hvor høj en rente man kan lægge på et lån.

 • Så var det måske alligevel dig jeg så på Langelinie. Jeg tænkte, at det nok bare var noget, jeg bildte mig ind! Så er jeg slet ikke blevet lidt starstuck uden grund 😉

Der er lukket for kommentarer.