Kommentarer (14)

 • Jeg/vi er ufrivilligt barnløse og har været det i godt 8 år – vi er pt i fertilitetsbehandling og det er psykohårdt og den seneste negative test fik mig gevaldigt ned med nakken… jeg opsøgte derfor en psykolog… hans råd var bla., at jeg bare skulle holde og lugte til flere baby, da det nok ville speede processen op… jøsses… men hører da lige, på fertilitetsklinikken næste gang, om ikke de kan lave et samarbejde med fødegangen… det er d et forsøg værd – eller noget…. PS har skiftet psykolog.

  • Genialt råd. ? Du har sikkert også hørt “I skal bare fokusere på noget andet. Så bliver du gravid.” Tænk at det kan være så nemt. ??

 • Læge: “SLAP af. Gå hjem og tag noget smertestillende, du fejler intet.”
  Næste dag på operationsbordet med hul på tarmen og midlertidig stomi.
  Tak for tilliden lorte-læge-kælling!

 • Bud på tema: Lidt for kreative gaver – Undskyld, mor – Feedback fra min lærer – Uheldige tatoveringer – Min mindeværdige ferie – DIY-projekter fra Helvede

  • Så synes jeg, at vi ugen efter skal have en patient WTF. Latterlige, tidskrævende henvendelser fra raske personer som tager tiden fra patienter, som faktisk fejler noget. Kh Lægen

 • Altså den med gulerødderne er god nok. Min kusine var i sine teenageår vældig glad for gulerødder og fortærede 1-2 kg om dagen. Det resulterede i, at hun så konstant solbrændt ud…. med et lettere orange skær ?

 • Næste emne kunne være ting man godt vidste man ikke burde være blev fornærmet over, men som man alligevel blev lidt 🙂

 • Jeg studerede på fyn da jeg pludseligt blev rigtig syg. Fik fortaget en masse prøver deriblandt blodprøver. Ved lægekonsulationen for, at få svar på disse siger hun til mig: Dine lever tal ser fine ud, du har sandsynligvis bare mavesår.
  Jeg tog hjem til min mor og fik en tid hos hendes læge . Her opdager hun mine lever tal var skyhøjt og jeg måtte indlægges.
  Det viste sig at være en alvorlig omgang galdesten som jeg kunne dø af, hvis det ikke blev opereret væk.

 • Der er caroten (findes i bl.a. gulerødder) i mange selvbrunere, som medfører til gulfarvning af huden, så den er altså ikke helt gal 🙂

 • Jeg er gymnasielærer og har hørt virkelig mange dårlige undskyldninger om, hvorfor en aflevering ikke er lavet. Måske kunne det være et tema?

 • I farten læste jeg “fodvorter” som “brystvorter” ovenfor.
  Resten af sætningen gav meget naturligt ingen mening.. ??

Der er lukket for kommentarer.