Kommentarer (8)

 • Den med Type 1 Diabetes… hvor er der helt ufatteligt mange meninger om den sag, ingen der rigtigt har sat sig ind i det før de taler. den seneste jeg har hørt… det bliver nemmere når det har stabiliseret sig… seriøst?!

 • Elsker de her WTF-føljeton’er!!

  Bare lige et indspark: Hvis ikke det allerede har været der, hvad så med at lave en “my guilty pleasures” som WTF-tema? 🙂

 • Fortalte nu forhenværende veninde, at jeg havde fået konstateret brystkræft. Hendes manglende empati blev kun overgået af hendes uvidenhed, der tydeligt blev demonstreret ved denne ytring:”Det er nok noget fra dengang, du røg. Prøv at spise mere økologisk også.” Det var med andre ord helt og aldeles min egen skyld, at jeg fik brystkræft. FYI. Har jeg spist økologisk i mange år, og rygning er ikke sundt, men jeg holdt op for mange år siden, røg kun få cigaretter om dagen, og desuden er der ingen direkte korrelation mellem rygning og netop brystkræft. Mine lunger var i øvrigt helt fine, ingen spor af rygning.

  • Josephine du behøver slet ikke at forsvare dig! Det er da den mest tarvelige respons fra en veninde 🙁 Håber du er kommet om på den anden side, og har andre gode støtter i dit liv 🙂

  • Nej. Det bliver allerhøjst fortyndet.
   Af hvilken logisk årsag skulle det stoppe 🙂 Det er din slimhinde som din livmoder skiller sig af med. Så langt kommer vandet ikke op på en almindelig svømmetur eller i et almindeligt brusebad, så hvilken mekanisme skulle få blodet til at “standse”?
   Det er dog en udbredt myte så intet ondt i det. 😉

Der er lukket for kommentarer.