Jeg er jo Bridget Jones #370

1. Udover resten af bøvlet på turen over til det store USA, så havde jeg ved en fejl fået et par helt forkerte strømpebukser på. Jeg kan ikke huske, hvor de er fra, men de blev ved med at falde ned til mine knæ, hvilket er jævnt upraktisk, når man i forvejen bakser med to kufferter og en håndtaske.

2. Inden jeg tog herover, spurgte jeg efter råd til en telefonholder til min bil. 50% anbefalede den med sugekop og 50% anbefalede den, der skal side fast i udluftningen, så jeg var klog og købte en, der kunne begge dele. Uheldigvis var den det vildeste lort, og i går, da den var faldet ned for gang nummer 73, kom jeg til at sætte mig på den, og nu er den totalskadet.

3. Endte med at købe en ny i Ross for seks dollars. Den fungerer upåklageligt.

4. Jeg har aldrig sagt, at jeg er en fremragende bilist, (jeg kører jo immervæk aldrig bil!), så det er faktisk lidt en sejr at skrive, at jeg kun blev dyttet af to gange på turen fra lufthavnen, (hvor jeg hentede min bil), til den første destination. Begge gange velfortjent.

5. Er også kommet til at ramme en af de der betonklodser, der nogle gange er for enden af en parkeringsplads. Hallo, det tager lidt tid lige at få en fornemmelse af størrelsen på sin bil, ikke?

6. Det er dag fire, og jeg har stadig ikke været i stand til at opstøve en whoopie pie. De har nogle helt andre supermarkeder her, end de har i New England, og jeg føler mig meget på udebane.

7. Det er dag fire, og det begynder allerede at knibe med pladsen i mine kufferter.

8. I nat drømte jeg, at min ferie allerede var slut, og jeg skulle hjem, men jeg kunne ikke finde mit pas, og der var en time, til mit fly gik. Vågnede fuldstændig panikken klokken seks og kunne ikke falde i søvn igen, og nu er jeg virkelig, virkelig træt og overvejer seriøst at droppe at gå i autentisk sydstatskirke og sove et par timer i stedet.

9. ….Hvilket giver mig ret intense flashbacks til min barndom. 😀

10. Har købt en souvenir til Herbert. Ingen andre.

Kommentarer (10)

Der er lukket for kommentarer.