Kommentarer (21)

 • Den med squashen forstod jeg først for et par uger siden. Det giver jo heller ikke sindsygt god mening, vel?

 • Men hvorfor hedder det egentlig en squash sodavand når nu de ikke rigtig har noget med squash at gøre?

 • Jeg forstår slet ikke den med den psykiatriske patient, som er taxachauffør. Kan noget udpensle det? Tak

  • “Vi ses nok, når jeg skal hjem fra byen” – siger den professionelle (pædagog, sygeplejeske, læge) til personen, der er taxachauffør og som netop er blevet udskrevet 🙂

   • Det blev jeg ikke voldsomt meget klogere af. 🙂
    Må man ikke have et liv når man er professionel en eller andet omsorgsperson? Eller bliver psykiatriske patienter ikke mennesker igen efter indlæggelsen? (Jeg er det selv så jeg hakker ikke ned af her <3)
    Jeg kan godt læse indlægget, jeg forstår bare ikke hvorfor det skulle være "dumt sagt" 😉
    Jeg ville aldrig tage nogen ilde op for sådan en afsked.

    • Det er uprofessionelt at sige sådan til en patient. Jeg tror ikke, det er dybere end som så. Det ville nok også være akavet, hvis du mødte din læge stiv i byen.

     • Nå ej… jeg ville da bare trække på smilebåndet af det. Måske endda tænke at det er godt de også kan være uperfekte ligesom “os andre dødelige i ny og næ” du ved. Det ville først være akavet hvis de mødte op på arbejde og stank af alkohol eller stadig var påvirkede 😉
      Det havde været uprofessionelt hvis han var ambulanceredder 😀

 • Da jeg gik på efterskole, var der en af de andre der til aftensmaden sagde at var stopmæt for han havde spist 2 gåsebryst. Jeg anede så heller ikke hvad det var og forstod simpelthen ikke hvordan han kunne købe gåsebryst på stamkonditoriet. Nåede alligevel at konkludere at det måske var et levn fra gamle dage hvor: “gåsestegen er til bageren sendt” ??‍♀️??‍♀️

  • Og jeg bor i Jylland hvor der findes flere variationer over emnet, men jeg er født på Sjælland hvor det jo i teorien bare er rugbrød og franskbrød, med smør imellem – eller man kan putte pålæg på hvis man er virkelig spiff!
   Nu har jeg så en jysk mand og oooooh boy det giver anledning til mange diskussioner om hvad en “rigtig” amagermad er 😀 For ER det nu en mad bestående af rugbrød og franskbrød med smør og honning imellem, min version eller skal det mon være brun farin, sukker eller en anden afart af noget meget sødt som ungerne kommer hjem og siger?? (3 børn, med hver deres holdning til hvad det søde skal være) og jeg holder jo stejlt på mit, jeg er jo trods alt den eneste der rent faktisk kom på Amager i min barndom!! 😀 😀
   Det er sjov og spads – lige indtil det er blodig alvor!!

 • Livredderkollegaen havde faktisk tildels ret: babyer har den allerførste tid en lukkerefleks, så de ikke trækker vejret når de kommer under vand. Selvfølgelig kan de drukne, men de har nogle naturlige reflekser som større børn ikke har.

Der er lukket for kommentarer.