Projekt voksenbolig – Før/efter #5

Projekt voksenbolig har haft sig en pause på et års tid. Det kommer sig dels af dovenskab (jeg gider virkelig ikke samle de der reoler, der har stået i min stue for evigt nu) og i endnu højere grad af, at jeg føler mig gevaldigt underlegen, når det kommer til boligindretning. Jeg er ikke velsignet med naturlige talenter inde for interiør, hvilket gør mig meget nervøs omkring at lave større ændringer. Men ved I, hvem der ikke er sådan? Nana. Nana, som både er mine veninde og min agent, og som er typen, hvis hjem kommer i Bo Bedre og shit. Hun har en tendens til at indrette hele min lejlighed i sit hoved, når hun er her, så da vi lagde planer om at lege med Desenio, besluttede jeg simpelthen at overlade alt ansvar til Nana “Luksusfælden”-style. Missionen var en plakatvæg over mit spisebord, men derudover havde Nana fuldstændig frit råderum, og da jeg fik besked på at hente en monstrøs pakke fra Desenio, som jeg på en eller anden måde skulle bakse hjem på cykel(!), fik jeg strenge ordrer på ikke at åbne den og lure på indholdet.

Det var svært.

I mange dage stod pakken bare midt i min stue og råbte på mig om at åbne den. Som ihærdig shopaholic og lykkelig blogger går det kraftigt imod alt, jeg er, at lade en pakke med ting til mig forblive forseglet, men sådan var aftalen, og jeg måtte pænt vente til den dag, Nana kiggede forbi og gjorde sine planer til virkelighed.

Jeg er SÅ glad for resultatet! Min hjerne er slet ikke kunstnerisk nok til at sætte så forskellige plakater sammen og få det til at se godt ud, men det er simpelthen helt perfekt. Fra det lyserøde (inkl Manolo Blahniks, som Nana ikke anede hvad var, talk about kismet!), der matcher væggen overfor i min stue, til det orange, der matcher Frank, der som den eneste ikke er fra Desenio, men en gave fra Malene, der læser med på bloggen. En af de bedste gaver, jeg nogensinde har fået, og selvfølgelig skulle han op at hænge.

Jeg knuselsker min nye væg. Den har været bar i årevis, men det er først nu, det går op for mig, at den var tom. Der er så meget mere liv i min stue nu. Flere farver, mere glæde, hvis jeg må være så sentimental. Den eneste ulempe, jeg kan se, er, at det nu er pinligt tydeligt for mig, hvor grim reolen ved siden af er i kontrast til alt det nye pæne, så jeg må nok hellere snart få gjort noget ved det… 😀

Har man selv lyst til at kaste sig ud et plakat-projekt, har jeg fornøjelsen af at tilbyde jer 25% til Desenio med koden “miriampoulsen”. Koden gælder fra d. 26.-28. marts og inkluderer ikke rammer, handpicked, collaborations og personlige plakater. Der er links til mine specifikke plakater under billederne nedenfor, hvis man har fundet noget fristende. 😉

1/ Strings 2/Winter Morning 3/Transparency 4/Pink Clouds 5/The Jetty 6/Mikado 7/Oops

Kommentarer (13)

Der er lukket for kommentarer.