10 ting om mig på en gråvejrsmandag

1. Jeg er underligt beskyttende over for ananas på pizza. Ikke bare fordi mine smagsløg personligt er pjattede med det, men fordi jeg er sikker på, at ananaspizza efterhånden har enormt dårligt selvværd af at blive svinet så meget til.

2. Jeg har ikke og har aldrig haft huller i ørerne.

3. Folk tror altid, jeg er væsentlig højere, end jeg er. Jeg er 169, men ligner tilsyneladende en amazone på billeder?

4. Jeg fucking hader Jodel. Selvfølgelig dels fordi der foregår ganske ublu voksenmobning, men måske i endnu højere grad fordi alle de jokes derinde, der rent faktisk er sjove, er sakset direkte fra nettet og skamløst oversat til dansk.

5. Da jeg var barn, havde jeg en onkel, der hed Åge. I daglig tale selvfølgelig “Onkel Åge”. Jeg var oprigtigt pinligt gammel, før det gik op for mig, at manden ikke hed Låge.

6. Jeg foretrækker Smarties frem for M&Ms. Uden tvivl.

7. En anslået procentdel på mellem 30 og 50 af mine sko har aldrig været brugt. Dels fordi jeg mangler invitationer til events, der retfærdiggør den slags skobrug, og dels fordi jeg ser mange af mine sko som små kunstværker, der ikke skal besudles af verden udenfor.

8. Hvis jeg bliver opmærksom på, at der ikke er et toilet i næheden, skal jeg tisse. Konsekvent.

9. Det er aldrig lykkedes mig at lave en succesfuld parallelparkering.

10. Jeg er dødeligt misundelig på folk med fede efternavne. Mit kongerige for at hedder Pontoppidan eller Ankerstjerne! Ja, undskyld, fellow Poulsener, men rigtig blæret bliver det sgu aldrig.

Kommentarer (55)

 • Nr. 7 – kan egentligt godt huske, at din blog hed noget med sko/shoes, da jeg startede med at følge dig – kan det ikke godt passe? Kh. Mette

 • Den sidste er så rigtig. Jeg vil gerne lave mit eget makeup brand en dag og by Mikkelsen er bare ikke særlig cool eller internationalt 😀

 • Åh jeg er vild med den om at hedde Ankerstjerne…
  En vis rapper har gjort livet besværligt for os med efternavnet, især når man arbejde som lærer 😛

 • Sandie Pontoppidan

  Det der kongerige, hvad består det helt præcist af? Er åben for forhandlinger..
  En kæmpe hilsen fra en Pontoppidan

 • Jeg er seriøst glad for mit efternavn, netop fordi det er så specielt og samtidig lyder lidt fornemt/royalt ??

  Halleluja for ikke at have hul i ørerne!
  – nej, det SKAL man ikke have ?

  Helt enig med Smarties!

 • Jeg troede jeg var den eneste der havde det sådan med toiletter ? det er så rædselsfuldt – især efter 2 fødsler ??

 • Nummer 4: PRÆCIS! Forstår simpelthen ikke entusiasmen… især fordi de oversættelser der bliver lavet er PINLIGT ringe.

 • 1. Jeg er med dig. Det smager godt.
  5. Når nu man kan hedde Lue er Låge vel ikke så mærkeligt?
  10. Jeg har en veninde med sådan et efternavn. Faktisk et par stykker. Og jeg kan nærmest føle historiens vingesus når jeg siger dem. Men jeg er også fint tilfreds med mit eget som er lidt mere almindeligt.

 • WHAT?!! Jeg var overbevist om at du var på højde med mig, 180 cm..! Jeg er i CHOK!!? Godt du siger det, ellers var jeg blevet helt forvirret, hvis jeg nogensinde skulle være så heldig at møde dig i virkeligheden.

   • Haha, smart!?
    Jeg er virkeligt oprigtigt overrasket, du ser så lang og langbenet ud, har jeg altid tænkt. Men man kan selvfølgelig sagtens have lange ben selvom man ikke er 180+.

 • Åh jeg ved hvad du mener ! Jeg hedder Rasmussen ?? og overvejede kraftigt at lade være med at give min datter det samme KEDELIGE efternavn.. ( men hun har ingen far, så der var ikke rigtigt andet valg ?)
  Man bliver bare ikke rigtigt en fed kunstner type når man hedder Rasmussen

 • En hilsen fra vende der både skal stave for- og efternavn.. det kan godt blive lige lovligt træls i længden ?

 • I forhold til det med navne, så synes jeg også lidt det forpligter på fornavne-fronten. Det er først for nylig (Jep, via x-faktor) at jeg fandt ud af, at Ankerstjerne hedder Lars til fornavn… Det er som om det bare ikke helt matcher (in my ears – that is ?). Og nej, ikke et ondt ord om Ankerstjerne! Jeg har begrænset kendskab til ham, men har intet imod manden ?

  • Jeg er helt enig! Jeg synes rigtig godt om mit fornavn (Madeleine) men det matcher slet ikke til mit efternavn (Rasmussen). Like eh? Har til gengæld været i nærheden af nogle ret seje efternavne i form af ekskærester. Det fungerede desværre ikke helt, og kunne ikke rigtig bare blive i forholdene pga efternavnene???‍♀️ I øvrigt fungerer mit fornavn hverken i Danmark (bliver til Malene/Marlene) eller Finland (Marja-Leena?) hvor mine forældre er fra. Godt tænkt forældre? *face palm*

   • Jeg har også været en led mor og kalde mit barn for Madeleine Hansen ? kan jo ikke gøre for jeg er født med verdens kedeligst efternavn og min mand hed det samme ? men et flot fornavn, det skulle hun altså have ?

    • Hahahahaha! Okay, det er faktisk lidt sødt, at hun i det mindste skulle have et pænt fornavn. Vi må starte en klub?❤️

 • Mine nevøerog niecer har en onkel Lars – han bliver skamløst kaldt onkel Ars. ?

  Så meget med dig mht. ananaspizza og toiletter. Jeg har den mest trælse præstationsangste blære ever!

 • Jeg hedder Wohlert til efternavn, og har aldrig været glad for det – det skal staves hver gang, og det lyder ikke pænt. Nu har jeg giftet mig til Andersen, og bruger aldrig andet ?

 • Jeg har i forvejeb et lidt sejt efternavn, men det forhindre mig ikke i primært at være forelsket i Nikolaj Kopernikus, fordi jeg drømmer om at have et efternavn med endnu mere svung i!

 • Maiken fra Norge.

  Undskyld min store uvidenhed, men hvad er det med Smarties, som gør dem bedre??
  Jeg har den sidste måned stolt konsumeret flere poser M&M hos min faste sukker – pusher Netto
  og bare tanken på at Smarties kan smage bedre, gør mig fortvivlet ?
  Jeg synest forresten, at søde sager smager bedst, når de kan købes på tilbud, fordi da kan man købe flere ?

 • Mine forældres nabo hedder Adelsten og min veninde hedder Bille. Det er SÅ snyd, når man har et helt almindeligt -sen navn. Det er bare knap så cool og ret leverpostej.
  #teamananaspåpizza for evigt

 • Ingen har sejere efternavn end mit, men desværre er det også ret afslørende, så no mentions herinde. Men kan gå så langt, at jeg flere gange blevet tilbudt store summer for min hjemmeside.
  Ak zu og nej tak. Penge er ikke alt, efternavn er. 😉

 • Jeg fatter simpelthen ikke de folk som er 160+ cm høje som går rundt kalder sig selv for lave!? Hvad sker for det? Jeg 155 cm og dét er lavt. I er HØJRER end mig. Jeg skal se op på jer og i skal se ned på mig, Er i klar over hvor ekstremt sjældent man er i øjenhøjde med nogen? Udover 11 årige unger?
  Derudover er i klar over hvor høje fyrene er? Jeg vil gerne være 10 cm højrer – verden må være federe deroppe fra.. *griner hjerteligt og højt*

   • Er der opfundet metoder til at man kan suge nogle bestemte DNA-anlæg fra høje mennesker til lave mennesker. Så kunne jeg måske vokse 20 cm mere (mindst).
    Det pudsige er, at min niece hun er over 180 … hun drømmer også om at være lav.
    Der er ikke så meget girlie over at være så høj iflg hende.

 • Maiken fra Norge.

  Takk for express svaret ?
  Min nabo hedder by the way : Pontoppidan. Jeg troede længe det var et navn fra Grækenland….yessss ?
  Nu ved jeg bedre.
  Takk Google og jaaada…..
  Dumme nordmænd ?

 • Fuck jeg elsker 5’eren!

  Jeg havde som barn også en onkel, vis navn dog var Bent Ole. Det gav vitterligt ingen mening for mig da jeg som teenager fandt ud af, at han ikke hed Bendole ??

 • 6. Okay nu er jeg jo nødt til at købe hhv en pallet smarties og en pakke m&ms. ?

  8. Me too. Det er frygteligt i s-toget hvis jeg gør mig selv for bevidst om det faktum at der ikke er et toilet.

  9. Min kørelærer gav op på at lære mig parallelparkeing og håbede jeg ikke blev testet til køreprøven ?????

 • Det er din skyld at jeg nu har skimmet navneloven. Jeg ville se om man selv kan beslutte at hedde noget vildt og voldsomt – Gyldenspætte, Østerstjernehathenburg eller sådan. Eller Ravenclaw.

  Det kan man desværre ikke.

  Men der er en liste på 197 efternavne, som man frit kan tage… og man kan bare tage flere, når man er i gang.

  Så hvad siger du til Miriam Sloth Møller. Udtaler man det hurtigt, lyder det som ét navn.

  Selv overvejer jeg Peter Ali Mohammed Bang. Og så vil jeg skrive breve til Kurt Westergaard og se om jeg får besøg af PET.

 • Da jeg blev gift med min mand, ville jeg gerne tage hans efternavn. Jeg gad dog overhovedet ikke hedde noget så kedeligt som Larsen til efternavn, så jeg tog hans mellemnavn til efternavn i stedet.

 • Ananas på pizza har sin berettigelse kun i et tilfælde: hvis man bager sin lækre pizza med lækre råvarer og BAGEFTER tilsætter FRISK ANANAS skåret i fine, tynde skiver. Så smager det lækker. Hilsen hende der blev overbevist om at ananas faktisk kan smage lækkert på en pizza.
  Varm dåseananas på pizza burde være fængslingsgrund, det mener jeg stadig og bliver ved med det til verdens ende.
  Jeg er sikker på at ingen putter dåseananas på pizza på Hawaii 🙂

  • Det tror jeg snildt, du kan regne med, men ananaspizza har heller ikke meget med Hawaii at gøre. 😀

 • Jeg har giftet mig til Kristensen. Så kan man selv vælge hvor anonym man vil være (om man vil bruge mellem- eller efternavn). På et tidspunkt tror jeg altså også at de sen-navne bliver unikke ?

  • Sen-navne kan også bare noget helt specielt. Min mor hedder Fru Hansen, og min bedstemor Fru Jørgensen. Altså det kalder folk dem. Det gør man bare ikke på samme måde med de der specielle efternavne vel

 • Jeg skal fandme også altid tisse, når der ikke er et toilet i nærheden. Det er så pisse(heh)upraktisk!

 • Før i tiden var mit efternavn det eneste der ikke skulle staves, så giftede jeg mig til Erenskjold. Er glad for jeg kun har 3 navne i det mindste.

Der er lukket for kommentarer.