Kommentarer (9)

 • Mine forældres venner havde invitereret til Julefrokost, og i den anledning lavet en tunmousse der ikke smagte specielt heldigt… Spurgt til hvad den var lavet af, svarede manden at det var sådan noget “Mississippi tun”. Det var det ikke. Det var “Missers Tun”. Ad.

 • Tandklinikassistenten

  Jeg har været til julefrokost med tandklinikken, den endte med finger på toillettet af tandplejeren, imens jeg tog foto af sekretærens bare mis… Tal lige om en akavet stemning mandag morgen henover diverse patienter ?

 • Hvor ser man næste uges hemmelighed, jeg har aldrig forstået hvor der er, og kan derfor ikke indsende ?

  • Jeg er ikke sikker på, jeg forstår spørgsmålet? Der er et link i indlægget til der, hvor man indsender sine historier. 🙂

 • Forestiller mig straks alle mine kommunalansatte kollegaer på coke. Holy fuck.

  Ps. Den med svigerfaren og den umanerlige trang til de og sætte et håndaftryk og levere følgende forklaring. Sådan helt åbenlyst . Altså seriøst , jeg var også gået i gulvet af skam?.
  Jeg oplevede lidt det samme som 17 årig, hvor en af lederne i midttrediverne, på mit fritidsjob tænkte det samme, til firmafesten. Fandme godt, hans kæreste og kontorassistent, var ude at fixe is til desserten… og at jeg havde røget mig skæv med manageren, sddende i vindueskarmen, kort forinden.

  – A

 • Åh gud da. Studentermedhjælp i større virksomhed. Faldt i snapsen. Med gift og lækker og lige så fuld indkøbsassistent i hånden overhaler jeg toiletkøen til unisex-toiletterne, og knalder ham. Resolut. Siddende overskrævs på ham på toiletbrættet. Vælter ud sammen med ham, vi danser rundt, drikker mere, og tørboller på dansegulvet. Mandag morgen i receptionen måtte jeg se 400 kolleger i øjnene, da de mødte ind om morgenen. Mit motto var oh er dog, at hvis man har så meget at sladre om mandag morgen, har man ikke rigtigt festet.

Der er lukket for kommentarer.