Kommentarer (17)

 • Jeg kan 100% relatere til det med at bide i badesvampe ? Og hvor er jeg lykkelig for, nu at vide, at jeg ikke er den eneste ??

 • At flette fingre med sin svigerindes bror, er vel det samme som at flette fingre med sin svoger?? Eller bytter jeg om på noget her? #harværetsingleforlænge

  • Jeg betegner min kærestes søster som min svigerinde og min brors kæreste for min svigerinde. I første tilfælde ville jeg så flette fingre med min egen kæreste haha. I andet tilfælde ville jeg så flette fingre med min brors kærestes bror. Tænker det er sidstnævnte, der menes i hemmeligheden.

   Dette står på wikipedia:
   Svigerinde er betegnelsen for en kvinde, der indtager en af følgende tre pladser i en familie:
   -Broders eller søsters kone
   -Ægtefælles søster
   -Ægtefælles søsters eller broders kone.

  • Nej. En svoger er din søskendes mandlige kæreste/mand. En svigerindes bror er ikke en del af ens familie på nogle måder, altså foruden når man mødes til familiefester.

 • Dig med tissekonerne! Jeg har præcis samme kompleks og gør præcis det samme! Bliver så glad, når jeg spotter en cameltoe!

 • Det med bagedysten.. Hvis der ikke er et underliggende problem i forholdet som kommer ud gennem bagedysten, så synes jeg virkelig ikke er der grund til bekymring #firstworldrelationshipproblems 😉

 • Jeg får kuldegysninger af at læse den med skumkluden. Jeg HADER følelsen af skumgummi og kan ikke forestille mig noget værre end skumgummi mod flamingo. Ikke at jeg ved hvorfor jeg nogensinde skulle forene de to ting….

 • Dig med skum – jeg gjorde det også som barn? Seriøst, jeg ved ikke hvorfor, men nu savner jeg lidt den følelse ?

 • Til tissekonesyndromet 🙂 Tjek instaprofilen “the.vulva.gallery” – du får virkelig forståelsen af hvor forskellige tissekoner ser ud og de fineste tilhørende fortællinger! Bodyempowerment i skrævhøjde?

 • Men hvordan er tissekoner tykke? Altså er man så ikke også allround tyk på resten af kroppen? Eller er der tale om udvendige skamlæber? Forvirringen er total

  • Ikke nødvendigvis. Og man har heller ikke nødvendigvis en tyk tissekone, fordi resten af en er tyk. Både venusbjerg, indre og ydre skamlæbe kan være store/tykke. Tissekoner kommer i lige så mange forskellige udgaver som resten af vores krop gør. 😀

Der er lukket for kommentarer.