Kommentarer (10)

  • Jeg kan godt forstå frygten, men jeg oplevede faktisk det modsatte, nemlig at jeg pludselig synes min svigermor er pænere nu, fordi min datter ligner hende, og min datter er jo bare er det smukkeste i verden 😉

 • Hvordan ser man næste uges emne? Det har jeg aldrig kunne finde, og dermed aldrig kunne sende et relevant indlæg.

  • Der er ikke emner til hemmelighederne. Der indsender man bare lige, hvad man har lyst til. Der er emner til WTF (som kommer om tirsdagen), og der bliver altid linket til den rette indsendelsesformular enten i indlægget eller i løbet af ugen, hvis der introduceres et nyt emne. 🙂

 • Er jeg den eneste, der ikke forstaar den med eks-kaeresten og graviditeten?
  Boller hun stadig med sin eks-kaereste eller hvordan?

 • Den der med sygemeldingen for hjernerystelse… altså søde dig, uden at dømme, hvad dog med at blive sygemeldt for stress? Pas på jer selv derude for pokker.
  De allerbedste tanker

Der er lukket for kommentarer.