Kommentarer (8)

  • Jeg lånte dem også til min mor.. da jeg ville have dem igen sagde hun “tror du alle de ting jeg har købt til dig har været gratis?!” Jeg havde åbenbart selv betalt alt muligt jeg troede jeg havde fået ?

  • Jeg har stadig mine konfirmationspenge. Og børneopsparing. Og alle dem fra min 18 års. Jeg er en nærig lille opsparingsmaskine!
    Jeg tror måske også, at min far og mor havde sat hælene i, hvis jeg havde brugt dem på “tant og fjas”.

  • Det absolut eneste gode ved at være en smule choppy som konfirmand er, at jeg (indtil jeg blev gravid) stadig kunne passe alt tøj jeg købte på det tidspunkt. Selv min konfirmationskjole.
    Ellers havde jeg nok også siddet med følelsen af at have spildt penge på tøj – som åbenbart bare var mere interessant at købe end aktier i et eller andet fancy, da jeg var 14-15.

  • Jeg læste lige glimmertusser som glimmertrusser ? dét havde ellers været en fed gave fra farens gammeljomfruelige tante ?

  • Konfirmand 1990: jeg fik faktisk en hel del gaver, er typen der altid har kunnet levere en udførlig ønskeliste. I blandt gaverne var et nyt ur og et dyrt sæt sengetøj i lyserød! Og nogle penge, som gik til en ny seng/sovesofa i rød(alt på den var rødt) og så selvfølgelig et compact stereoanlæg med højtalere, DVD-afspiller, radio og plads til to kassesættebånd. Sengen holdt 10 år, anlægget 12 år…og det lyserøde sengesæt holder endnu hæ hæ, og bruges fx til sommerhusture eller andet hvor man skal have sengetøj med. Det fylder 28 år om 14 dage…Tsk-tsk

Der er lukket for kommentarer.