Næste WTF‐emne

Vi skal have gang i et nyt emne, og i næste uge skal vi se nærmere på noget, der nærmest bliver et lidt et generationsstudie. Marie har nemlig foreslået, at folk indsender, hvad de brugte deres konfirmationspenge på, og jeg tænker, det kan være alt fra Boomblastere henover Buffalo-sko til Justin Bieber-musik. Hvor gamle er vi, og hvad vil ungdommen nu til dags have? Så hvis du smed alle dine konfirmationspenge efter noget åndssvagt, sjovt eller virkelig tidstypisk, så indsend det endelig i formularen ovenfor. 😀

Kommentar

  • Så vil jeg i forlængelse af den forslå et WTF-emne: Hvad brugte du din børneopsparing på, da du blev 18/21 år. Jeg kender flere – og mig selv inklusiv – der virkelig også har brændt nogle penge af på.. Oftest ingenting ?

Der er lukket for kommentarer.