Kommentarer (23)

 • Til dig med spsieforstyrrelsen. Forældre siger ikke sådan noget for at være onde, men fordi de ikke forstår sygdommen, og fordi de føler sig magtesløse og bare gerne vil sige et eller andet. Dengang jeg var aller længst nede med min bulimi, lå jeg en dag og hulkede hjemme ved min mor, og var bund ulykkelig fordi jeg følte mig tyk og grim og forkert. Min mor var så frustreret over at hun ikke kunne hjælpe. Hun endte med at skrige fra den anden ende af stuen “kan du så forhelvede ikke bare gå ud og kaste op hvis det kan få dig i bedre humør”. Jeg bliver stadig ked af det over at tænkte på den dag, selvom jeg idag (2 år efter) er helt rask. Men jeg ved at hun gjorde det i frustration, afmagt og uvidenhed. Og er sikker på din far har det på samme måde♥️ Du er mega sej og at fortælle det til dem man elsker er første skridt på vejen til at blive rask ?

 • Dig med forældrene der blev skilt pga. din mors affære – sådan er min mor også. Jeg forstår det stadig ikke efter 20 år, men hun holder fast..

  • Heldigvis ved børnene ikke hvad der foregår mellem de voksne, og det skal de heller ikke vide. Hvis din mor siger det var din fars skyld, så mener hun det og så må du jo tro hende eller lade være, for du ved jo ikke hvordan han var når de var alene. Måske gad han hende ikke, måske havde han en affære, måske sagde han nedladende ting til hende eller andet, du ved det ikke og det skal du heller ikke vide ! Din mor tog en beslutning for at gøre sit liv bedre og det håber jeg for hende at hun har fået.

   • Hende med forældrene der blev skilt

    Lene, jeg synes du fordrejer min hemmelighed.
    Jeg er ikke sur over at de blev skilt, det var helt klart det bedste for begge parter! Jeg siger heller ikke at min far er en engel, jeg er udmærket klar over, at de begge er skyld i at ægteskabet ikke holdt. Men det er præcis dét, der er min pointe: de er BEGGE skyld i det! Og derfor bliver jeg sur på min mor, når hun mener det kun alene er min fars skyld, på trods af at hun har haft en anden – hvilket er en ret håndgribelig årsag til skilsmisse.

 • Jeg har altså også før un-matchet fyre på tinder, fordi de stavede dårligt, og jeg skammer mig ikke engang over det. Kom nu ind i kampen!

 • Til dig med verdens dårligste kæreste. Hvis det er den følelse, du har, så skal du ikke blive, selvom han måske prøver at overbevise dig om, at den følelse er forkert. Det er ikke sådan, man skal føle i et forhold! Et sted derude er der en fyr, som er verdens bedste kæreste for dig – og det er da med at komme ud og lede efter ham, før der er en anden, der snupper ham!!!

  Jeg blev i et forhold, hvor jeg havde det sådan der, alt for længe, og jeg ved godt, at man nok ikke kan gå, før man kan – men jeg ville godt nok ønske, at det tidspunkt var indtruffet noget før for mig.

 • Det med at stave dårligt har altid været et turn-off for mig. Min højtelskede kæreste er ordblind og har nok aldrig lært at skrive/læse. Det betyder sjovt nok ikke en skid og til gengæld startede forholdet med en masse opkald og knap så mange sms’er 😉

 • Til den der afskyr folk, der piller appelsiner i det offentlige rum:
  Som en person der er allergisk overfor appelsiner, så er det noget af det værste at sidde fast i en kupé med en “appelsinskræller”… men så forlader jeg altså bare kupéen.

 • Jeg er med på #1
  Især hvis det er mine egne elever og de anmoder om at tilføje mig til deres netværk.

Der er lukket for kommentarer.