Shhh… #231

Egne hemmeligheder er hjerteligt velkomne og kan indsendes helt anonymt lige her. (Til dem, der spørger, hvordan anonymiteten fungerer: Jeg anvender en Google-formular, der kun fortæller mig jeres indsendelse og tidspunktet, den er sendt på. Hvis der havde været så meget som en IP-adresse, var jeg kommet i problemer med persondataloven!)

Kommentarer (10)

  • Der har ikke været en afstemning om hemmelighederne. Kun om den ekstra bonushemmelighed på Instagram. 🙂

 • Hej Miriam. Virkelig gode, denne gang! Jeg har dog to spørgsmål:

  #1 Du siger, du får flere hundreder hemmeligheder; hvorfor må vi kun se så lidt, i forhold til fx WTF-indlæg?

  #2 Der har været nogle ret heftige og endda kriminelle henneligligheder i tidens løb. Folk der indrømmer overtrædelse af loven. Frygter du ikke at autoriteter læser med, og du derfor kunne være “bekendt med” eller “medvirkende til” kriminalitet?

  • Hej Karla,

   1) Det er langt fra alle hemmeligheder, der er lige brugbare. Der er mange gengangere, mange der ikke giver mening for andre end personen selv, osv. WTF har to indsendelser mere, så så stor forskel er der ikke. Der er flere der, fordi WTF kører i begrænset antal indlæg per emne. Desuden vil jeg ikke lave alenlange indlæg. Så ryger charmen, synes jeg.

   2) Nej. Jeg har som sagt ingen info på afsenderne, så jeg sidder ikke på information, der kan hjælpe nogen steder. 🙂

 • HVORFOR spiser folks deres bussemænd? Please kom med et svar én eller anden ? jeg har stadig traumer, fra dengang i børnehaven, hvor jeg prøvede. Ad’er ?

 • Kære “Maude”. Min mor havde samme sygdom og jeg ved at min far nogle gange snerrede liiiige lovlig meget, blev lidt for brysk osv. Håber det var et tegn på frustrationer.

  Held og lykke til dig..! Og tag al den ro du behøver. ❤️ Herfra

Der er lukket for kommentarer.