Kommentarer (23)

  • Jeg synes det er imponerende at folk tør skrive en fysisk dagbog, min er digital på min computer med kode på. Efter et liv fuld af snagende søster og mor, selv nu hvor jeg bor selv #paranoiamuch

 • Jeg kan så meget genkende den med the drikkkeren, hadder virkelig brev the og mine svigerforældre har kun brev the, de drikker kun kaffe. Drikker det pænt og har gjort det i 9 år nu….

   • Men… Forstod du hvad hun mente da Sidse skrev the (med h)? 🙂 Hvis ikke – så er det dig der har et problem 🙂 Og hvis du forstod men stadig havde behov for at rette – så er det også dig der har et problem 🙂

    God dag!

 • Jeg er gravid, 15+1, og jeg glæder mig stadig til en mave jeg ikke behøver at trække maven ind ?

 • Jeg elsker den sidste! Hvad er det også for noget at bare fordi man er gravid så er ens mave bare alle mands eje.. Come on

 • Jeg er så enig i den med de snæversynede ?
  Især racistiske folk dømmer jeg fluks som mindre begavede ?

 • En gravid mave er ikke allemandseje. Og det bliver rigtig pinligt for svigermor, når hun har stået der og gramset på ens mave, uden at få lov, og det så viser sig, at man har lidt en misset abort. Så kan hun f**** lære det!

 • Det er seriøst det bedste ved at være gravid! (Den første, ikke den sidste- det er bare træls)

 • Min indre grammatiknørd er simpelthen nødt til at kommentere på “the”-skandalen. Det er en helt forældet stavemåde. Te har været den eneste korrekte stavemåde siden 1872! Det var i samme omgang, man holdte op med at stave uhr, thema og throne med h!

  Jeg er selv stort medlem af teklubben. Jeg har simpelthen opgivet håbet om, at folk har god te i huset, så jeg har altid et par (gode) tebreve i tasken..

  • Who cares…. som i virkelig … who cares. Godt du fik det ud – nu er vi alle veloplyste og glade. Jeg håber, du fortsætter din dag med at sprede knowledge et andet sted, der trænger <3

   • Jeg synes f.eks. Christines kommentar var meget spændende. Jeg vidste ikke, at man førhen havde stavet uhr med h. Eller throne eller thema, for den sags skyld. Jeg tror jeg forstår, at du kan føle et behov for at kommentere passivt-aggressivt på en besked, som ikke gør andet end at rette en stavemåde, men umiddelbart er Christine bare en glad grammatikknørd og det er nu engang ikke forbudt at ‘sprede knowledge’ – hvis du føler dig så stødt over det, så please bare sig det højt foran computeren i stedet for at forplumre kommentarfeltet med din negative energi, det er så unødvendigt.

   • I care! Jeg er helt oprigtigt veloplyst og glad efter at have læst Christines kommentar. Jeg har faktisk været i tvivl om netop stavemåden på te/the.
    Så Christine, bliv endelig ved med at sprede din knowledge <3

  • Det glæder mig at jeg ikke er alene om at være en anelse nørdet på det område ???

   Når det så er sagt, så er jeg helt enig med tedrikkeren – det er det værste te man får serveret rundt omkring ?

  • Jeg skriver konsekvent the med h, selv om jeg ved, det er forkert! Det andet er grimt! Og folk ved jo udemærket godt, hvad jeg mener.

 • Jeg synes, flyveører gør noget godt for folk. Også skeløjethed. Simpelthen så charmerende.

Der er lukket for kommentarer.