Kommentarer (12)

 • Det er da også træls ikke, at komme ind på sosu uddannelsen, hvis det er det man gerne vil. Især fordi det er sådan en uddannelse, hvor skulle tro, at de tager alt, hvad de kan få, fordi de altid mangler folk i den branche. Jeg synes vedkommende skal prøve at få et sommerferie job på et plejehjem. Det kan være noget erfaring hjælper.

 • Jeg ville ikke kunne leve med ikke at vide om min mand var far til min søn eller ej. Tanken ville drive mig til vanvid!

 • Sikke mange alt for genkendelige, der er denne gang! Den med onani kan jeg desværre nikke meget genkendende til.

 • Dig med sandalerne
  Jeg tror kun at det er de færreste mennesker, der ser på andres fødder. Laker evt. dine negle i en fin sommerfarve, det giver lige et løft og så vil det være det eneste folk når at se, hvis de kigger ned på dine fødder ?
  Håber at du får en positiv oplevelse, og at du nyder at få luft til fødderne ❤️

 • Shit en god omgang i denne uge! <3 Måske fordi jeg kan relatere til alt for mange af dem! 😀 Og så er det en fest at vide, at man ikke er så tosset endda (sammenlignet med andre).

 • Min mor kom til at rive hovedet af min baby-doll, i et forsøg på at få vandet ud den, eftersom jeg havde haft den med i bad. Jeg fik aldrig en ny baby-doll, skønt den var på ønskelisten i MANGE år. Så jeg kan godt forstå dig med bamsen, for hvis nogen giver mine kommende børn en baby-doll, kunne jeg godt finde på at tude af misundelse… Specielt fordi de er SÅ meget sejere nu end da jeg var barn?

  • Men, vi ved jo alle sammen, at hvis Miriam er Bridget Jones, må hun jo være Neville. Ingen hate, Neville har altid været den mest fantastiske karakterer i både bøger og film, og jeg knuselsker ham!

 • Årh, den sidste <3 Det er sgu da en fantastisk veninde!! Sæt pris på hende! OG så må man godt være en smule misundelig på sin datter samtidig :p

Der er lukket for kommentarer.