Kommentarer (12)

  • Det er også som om, at virkelig mange Københavnere (ok, ikke kun Københavnsområdet, men en radius på 20-30 km. derfra også) aldrig har modtaget geografiundervisning?

    • Jeg er fra København, men ved skam udemærket godt hvordan Danmark er skruet sammen OG hvor stor Lolland faktisk er, så det er altså lidt fejt at give alle dét label på sig. Det svarer lidt til at konkludere, at alle jyder tror at Roskilde er en del af København, blot fordi nogle enkelte tåber tror det. ?

     • Jeg er fra Nordjylland og jyder ved godt at Roskilde og København ikke er helt det samme, men når det kommer til stykket er de ret ligeglade med hvad der er hvad. Mange af de østsjællændere jeg har mødt har det på samme måde med resten af Danmark.

     • Læs min kommentar “at virkelig mane Københavnere” = ikke alle, men en god mængde 🙂

 • Frank bor jo på Østerbro sammen med Miriam. Det er også lidt strengt at stalke en lækker kat, som vi andre også er vilde med.

 • Den med lorten gør jeg STADIG hvis min kæreste er hjemme, jeg kan slet ikke overskue tanken om at min kæmpe pøls’ plasker så han kan høre det helt ind på værelset. The horror!

  • Eller man kan putte toiletpapiret i kummen først, så sprøjter der heller ej vand på måsen

   • …til gengæld lugter det mere, når pølle ligger over vandet. Hvad er værst – lyd eller lugt? Jeg har ikke svaret.

Der er lukket for kommentarer.