Kommentarer (34)

 • Jeg dumpede også min køreprøve 4 gange. Følte mig så uduelig, fordi alle andre bestod i første eller andet forsøg. Og jeg er i 20’erne, så jeg følte mig endnu mere åndssvag. Men her i efteråret lykkedes det endelig. Du må ikke give op! Du kan godt, og du bliver så glad for, at du holdt ud. Det er mega sejt at kaste sig ud i det til at begynde med, og jeg lover, du nok skal bestå.

 • Please, kom med historien om Eminem! Sådan en gang torsdagssladder er lige, hvad jeg har brug for 🙂

 • Gå da i seng, når du har lyst!!! Søvn er ufatteligt vigtigt for dit velvære. Følelsen af masser af tid, før du igen skal ud i verden, er fantastisk.

 • Til hende med den marginalt mere lækre veninde, der nu har fået en kæreste: du kan skam desværre stadig “tabe” til hende. Nogle afsatte kvinder – også, selvom de har fået børn – kysser stadig lidt på andre, og sommetider er de også så lækre, at én af ens ekskærester rent ud sagde, at han godt kunne falde for hende. True story. Der er ikke rigtigt noget, der sådan for alvor betyder “off the market”.

 • Dig med køreprøven, hvis du bor i Kbh, så ring til Frank fra Christianshavns køreskole. Han er verdens bedste kørelærer!:)

 • På sammenbruddets rand og med under 17 timer til aflevering af mit bachelorprojekt kan jeg virkelig godt se det smart i at betale sig fra de her opgaver. Alene ordet speciale får det allerede til at løbe koldt ned ad ryggen på mig…

  • Skriver du også bachelor på jura? Jeg sidder nemlig også med min og skal aflevere i morgen kl. 12! Det ville have været så smart at betale sig fra den!!

   • Ja, det gør jeg nemlig! Tænkte nok, der var andre læsere i samme båd ? Men vi er snart ved vejs ende, og så venter verdens længste sommerferie. Hurra for os! ? (forvirrende med flere Camilla’er i samme tråd ?)

    • Jeg er på kandidaten på jurastudiet og tag det fra mig: i er så seje, og i bliver gode jurister fordi at i laver jeres opgaver! Klø på, for det bliver væsentlig sjovere på kandidaten!

  • Jeg sender en masse god energi i din retning! Jeg er sikker på at du klarer den! Og når du skal forsvare den bliver du lykkelig for at du selv har skrevet den ☺️☺️

   • Jeg skal slet ikke op og forsvare den… ?Men tak og i lige måde – jeg er også sikker på at du klarer den! ☺️

    • Hvor er I søde, I to, der bakker hinanden op her! God skrivelyst til jer begge og pøj pøj ??

    • Jeg hadede også bacheloren (har også læst jura). Men fandt et meget bedre emne til specialet og endte faktisk med at hygge mig med det ? Og tiden hvor man lider under skrivningen er hurtigt glemt, men man kan være stolt og glad resten af livet. Held og lykke og det hele skal nok gå 🙂

     • Jeg har ellers syntes at bacheloren var sjov at skrive, fordi jeg har netop har valgt et emne jeg synes er spændende. Men så gør jeg alligevel det hele i sidste øjeblik. Så dumt jo. Tak for opbakning ??

     • Hvor er det rart at høre, mange tak! Jeg har egentlig været ret godt tilfreds med mit emne, men jeg er bare ikke den store teoretiker. Ville til hver en tid foretrække at sidde på mit studiejob. Håber det er en fordel, når arbejdsmarkedet engang presser rigtigt på ?

    • Med fare for at strø salt i såret, så syntes jeg faktisk at min bachelor var piece of cake at lave sammenlignet med det speciale jeg netop har afleveret. Fatter stadig ikke hvor nem bacheloren var at komme igennem sammenlignet med specialeprocessen, fy for pokker.. ?

   • 1000 tak for opbakningen ?? Som Emilie skriver, så skal vi dog ikke forsvare den. Forhåbentlig bliver man stolt af sin indsats, når den kommer lidt på afstand, men lige nu er hverken jeg eller opgaven særlig meget værd ?

  • Et godt råd (fra jurastuderende): skriv opgaven med en anden. Gør processen så meget federe! Uanset emne vil jeg påstå 😉

   • Du har helt sikkert ret, Anna, det er også det, jeg har fortrudt allermest! Man er virkelig selv med mange af sine tanker og tvivl, og en sparringspartner havde været guld værd. Den erfaring vil jeg tage med mig til specialet. Så må man hellere gå på kompromis med fag eller emme ??

 • Jeg vil ikke have børn, men jeg kigger også på fremmede damers gravide maver på insta – det er bare så hyggeligt ?

 • 1 – den med at betale sig fra specialet ?? work smart, not hard. I corporate verdenen er de værste kolleger dem, som har læst/studeret for seriøst og/eller i længst tid. De kan læse i en bog og genfortælle teori til en lærer, men ikke arbejde godt praktisk. Dem som hopper over hvor gæret er lavest, klarer sig bedst i erhvervslivet. Jeg ikke selv mennesker med stjernekarakterer…. Si’r det bar’

  2 – jeg dumpede køreprøve 3 gange. Var seriøst uheldig alle gangene med myldretid og ting og sager. Det er glemt, så snart du har fået dit kørekort. Og man bliver 1000 gange bedre til at køre, når nederlaget og eksamensfølelsen ikke længere sidder i en. Så kan man køre som man vil og fokusere sådan rigtigt og ordentligt på sikkerhed og ikke på ALTING, som man skal til køreprøven. Nogle af de køresagkyndige nyder at dumpe folk på åndssvage grunde lidt for meget…

  • Jeg synes nærmest ikke man kan kalde det “work smart” når man ikke engang arbejder for opgaven, haha! 😉

   Jeg har oftest oplevet det modsatte; dem der betalte sig til et 12-tal endte med at være de upraktiske i forhold til dem, der selv havde arbejdet for det. Til gengæld har jeg oplevet dem der havde middel-karakterer oftest er de bedste, da de har lært at balancere flere ting og generelt hive mere på sociale relationer (contacts, baby!).

 • Seriøst, dig der har knaldet Eminem, jeg er max jaloux – på den ultra fede måde 😀

 • Jeg er også dumpet 4 gange!! Skal til ny køreprøve om en uge. Min familie og kæreste tror kun jeg har dumpet 2 – har sgu sagt at det har taget så lang tid fordi det er dyrt…

 • Seriøst, sig det til din kæreste! Måske er det udelukkende for hendes egen skyld, at hun vil forstørres og så fred være med det. Men måske er hun fanget i den medieskabte idé om at alle synes store bryster er flottest. Og måske ville hun lære at elske egen krop, hvis hun fandt ud af at du elsker den præcis som den er.

 • Miriam – bloglovin viser hele indlægget, så man ikke behøver at klikke sig ind, siden du har fået lavet om på bloggen.

  • Det der ekstra klik er noget, BD har udviklet, så det kan jeg ikke længere have, desværre.

Der er lukket for kommentarer.