Shhh… #222

Jeg ved ikke, om hemmelighederne nogensinde ikke er udkommet den faste torsdag, siden vi startede konceptet engang i 2014(!), men jeg har tilbragt de sidste tre dage på et hotel i Vermont, der havde, hvad der nøvendigvis må kvalificere til titlen som verdens dårligste wifi. Det er stramt, når man er blogger, og det er endnu mere stramt, når hverken gulerod eller pisk kunne lokke skidtet til at uploade ugens hemmeligheder. Men nu er jeg rykket videre til New York, så her er de – bedre sent end aldrig! Egne hemmeligheder kan selvfølgelig stadig indsendes ganske anonymt lige her. 😀Kommentarer (5)

  • Åh. Dig, der arbejder i et laboratorie. Jeg håber, du finder din rette hylde og bliver hammerglad for at gå på arbejde – et helt andet sted end der, hvor du er nu! Der kan godt nok komme meget skidt ud af at fuske med resultaterne. Jeg krydser fingre for, du genovervejer den arbejdsgang 🙂 Mange knus til dig fra forskeren, der nærer stor tillid til laboranterne.

    • Helt enig her. Håber virkelig at du (hemmelighedsskriver) finder et job, som du synes er sjovere – eller kan få nogle andre opgaver?

      Jeg bliver selv helt panisk ved tanken om, at nogen skulle have saboteret mine forsøg ved at gøre sådan (ikke at jeg tror det – de laboranter der arbejder på min arbejdsplads er deres vægt værd i guld <3 )

  • Årh, jeg håber ikke, det kan have alvorlige konsekvenser, at laboranten snyder med prøvesvar – kh den kronisk autoimmune syge.

  • Jeg bliver meget bange, når jeg hører laboranten fortælle. Kun fordi de – laboranterne – opdagede bakterien i min nyfødte datters blodprøve, nåede hun at få behandling…

  • Dig med laboratoriet. Tak for at vise et tabu. Sommetider er man altså bare ligeglad. Og skal igennem dagen. Meget menneskeligt. Alle brancher og alle mennesker gør det på den ene eller den anden måde. Inkl mig selv. Jeg arbejder med mennesker.

Der er lukket for kommentarer.