Kommentarer (13)

 • Dig i IT: Det sker også skuffende tit, når man som kvinde arbejder i et byggemarked 🙂
  Dig med rosinbollerne: Jeg ville også have grædt – og har gjort det før 😉

 • Tænker personen med eksamen må have misforstået noget. Eksamenerne bliver da bare udskudt og evt. afholdt i sommerferien? – Det gælder i hvert fald for mig som universitets studerende og for min veninde som læser på HF

 • Jeg troede lige et øjeblik, jeg selv havde skrevet den sidste hemmelighed… Det havde jeg så ikke, men jeg har for fem minutter siden sat tænderne i en “chokolade”muffin, der viste sig at være en daddelmuffin. Det var eddermaneme sørgeligt.

 • Hallelujah, jeg er ikke alene! Jeg bager tit når min 4årige søn sover, netop så jeg selv kan slikke skålen! 😂

 • Er ekstern censor, og jeg tror, at jeg taler for hele censorkorpset, når jeg siger, at vores motivation for at påtage os eksamener i juli og august er beskeden. Så de eksamener bliver afholdt, når det passer i vores program.

 • Den med IT kan jeg især relatere til.
  For nogle år siden var jeg den fuldtids ansvarlige i radio/tv i Føtex. Det skete jævnligt. Så kunne jeg ringe efter en mandlig kollega, kunden kunne stille ham et spørgsmål. Den var sikker hver gang – kollega kigger på mig, jeg svarer og kollega henviser til mit svar (Som jeg allerede havde givet kunden en gang)

  For at komme kunden i forvejen, skruede jeg istedet ned for den feminine fremtoning, og fremelskede min indre tomboy. Det hjalp lidt, men stoppede det aldrig helt.

 • Dig med madpakken – den ramte mig!! Sikke nogle lorte-kollegaer, og sikke et arbejdsmiljø 🙁
  Jeg ønsker bedre for dig!

Der er lukket for kommentarer.