Jeg er jo Bridget Jones #315

collage1. Jeg har nu i over en uge været stort set døv på højre øre. Det skulle efter sigende gå over af sig selv, men jeg er nået til et punkt, hvor jeg har opgivet at sige “HVA’?” hvert andet minut og er begyndt at ty til bare at smile og nikke og håbe, det passer ind i samtalen.

2. Havde fuldt og fast besluttet mig for, at jeg ikke ville bruge for mange penge på mit 90’erkostume til festen i går. Men så havde jeg gået Strøget tyndt, og jeg var træt og ville gerne hjem, og så forsvinder mig rygrad altså.

3. Købte blandt andet et par støvler, der faktisk er et nummer for små. Men de var til gengæld perfekte!

4. Fordi jeg var jævnt sent på den, tog jeg i øvrigt en taxa ud til festen. Havde medbragt både en kuffert og en XL plasticpose fuld af ting. Chaufføren spurgte mig, om jeg skulle på ferie. Plastposen klirrede som svar.

5. Vi fik raclette. Jeg har aldrig fået raclette før. Det tager godt nok lang tid, hva’? #utålmodigtype

6. Jeg råber godt nok meget på mine stories, når jeg er fuld, hva’? Lad os skyde skylden på det døve øre. #virkeligirriterendetype

7. Var i øvrigt fast besluttet på at få et billede med en Hubba Bubba-boble. I mit hoved var det sådan lidt Beyoncé i Crazy in Love-videoen. I realiteten er tyggegummi stadig en vildt besværlig sliktype.

8. Havde en anelse ondt i håret i morges, så da jeg tog toget hjem fra Vanløse, satte jeg mig meget bevidst i stillekupéen. Bag mig sad en gut, der snøftede usandsynligt (og lidt foruroligende) højt hele tiden. Hele tiden. Og jeg kunne selvfølgelig aldrig finde på at bønfalde et andet menneske om at pudse næse, men jeg havde virkelig meget lyst til det.

9. Kom hjem og sov en time. Vågnede og gik på jagt efter parfumetilbud. Fandt ikke den parfume, jeg ledte efter, men til gengæld fandt jeg en, der virkelig ligner en vagina. Det må være med vilje, ikke? Med det mærke og det navn. Men hvorfor?! (reklamelink)

10. …Min højre nyre til den, der kommer forbi med en absurd snasket burger. Begge to, hvis der også er cola. Jeg skal nok finde ud af at klare mig uden.

Kommentarer (11)

  • Jeg ved ikke om jeg tør klikke på linket til parfumen, sidst så jeg på dildo-parfumen i guderne må vide hvor lang tid… Men jeg giver dig ret i at det er et lidt sjovt design, og et underligt navn 😂😅

  • Ift din manglende hørelse.. Mon ikke det er noget ørevoks der har sat sig godt og grundig fast? Man kan købe sådan noget på apoteket som man drypper i øret, og når det har virket lidt, så skal øret skylles (den dims skal du nok også lige købe), og altså.. Så kommer man ud af osteklokken og kan høre igen – det er så skønt! Hvis ikke du har overvejet det.. for du skal da ikke rende rundt og være små-døv 😉

  • Jeg kunne heller ikke have fundet på, at bede ham fyren om, at pudse næse. Men jeg havde til gengæld nok flyttet mig. Jeg vil til hver en tid, selv med tømmermænd, hellere høre på folk, der taler højt, end én der snøfter hele tiden.

  • Ang. døvheden…har du fået tjekket, det ikke er mellemørebetændelse? Mange har ondt – det har jeg ikke, når jeg får det, men mister hørelsen 😉

    • Yes, det har jeg. Det troede jeg nemlig også det var, men det var faktisk lige præcis, fordi jeg havde smerter. Men de er gået væk nu, heldigvis!

  • Jeg var eksploderet af raseri inden i, hvis det var mig der skulle høre på det snøfteri. Men jeg havde ikke sagt noget. Bare siddet og kogt inden i. 🙂

  • Folk der snøfter er det ultimativt klammeste i verden. Og det varer fra oktober til marts, og de kan ikke forstå, at det IKKE er det samme som at være stille. Har været så tæt på at række en mand én af mine lommeletter, fordi det gik mig så meget på nerverne. Jeg foretrækker til enhver tid et højt trut i en papirsserviet end at høre på folk, der hvert halve minut suger slim op i bihulerne. Håber altid at de får bihulebetændelse.

  • Prøv parfume-klik.dk eller luxplus med gratis første måned. Parfumerne er MEGET billigere end normalt og de er ægte.

  • Jeg klikkede på parfume linket. Jeg kan godt se ligheden. Jeg kan ikke klare at der er stavefejl. Det kribler helt ned af min rygrad. “Du spare” Hvorfor kan man ikke lige korrekturtjekke – bare for nutids-r – før man laver en reklame?

Der er lukket for kommentarer.