27 nytårskjoler, der er velegnede til julekroppen

Reklame – indlægget er smækfuld af affiliatelinks

“Det er jo jul, så må man godt.” Bedste undskyldning i verden. Tilhører samme kategori som “jeg er på ferie” og “lorte-PMS”. Problemet er bare, at nytår ligger lige i røven på feriedagene, hvor ens diæt har bestået primært af brun sovs og chokolade, og man føler sig måske ikke just som verdens mest sexede, ligesom ens mave vist er en anelse rundere, end den var, da december startede. Og det er okay! Men derfor vil man stadig gerne føle sig lækker nytårsaften, og det er her, jeg kommer ind i billedet. Et voila! 27 kjoler, der er dødpæne, men samtidig sørger for, at der ikke er spotlight på din foodbaby. 😀

nytaarskjoler2Nummer 1, nummer 2, nummer 3, nummer 4, nummer 5, nummer 6, nummer 7, numme 8, nummer 9.

Vi lægger ud hos Boozt, der lader til at være de flestes favorit, og det er der ikke noget at sige til. De har om nogen perfekteret den nemme måde at onlineshoppe på. Og så holder de i øvrigt pre-sale lige nu!

nytaarskjoler1Nummer 10, nummer 11, nummer 12 – Alle fra Gina Tricot
Nummer 13, nummer 14, nummer 15 – Alle fra & Other Stories (som faktisk har et virkelig godt udvalg til det tema her!)
Nummer 16, nummer 17, nummer 18 – Alle fra Monki. Nummer 17 findes i øvrigt også knælang i butikkerne, men jeg kunne ikke finde den online.

nytaarskjoler3Nummer 19, nummer 20, nummer 21, nummer 22, nummer 23, nummer 24, nummer 25, nummer 26, nummer 27.

På den sidste collage er alle kjolerne fra Bubbleroom, der er en af de der webshops, der bliver overset lidt, fordi de hurtigt ryger lidt for langt over i Miami-partygirl/Nelly.com i deres styling, men de har nogle ret fine ting, og er man på jagt efter noget gallaagtigt til sin nytårskjole, er det i særdeleshed et godt sted at se sig om.

Kommentarer (12)

Der er lukket for kommentarer.