Hvad hemmelighederne har lært mig, del 2

Nogle hemmelighedstemaer er bare hyppigere end andre. Jeg har samlet de mest populære i et indlæg én gang tidligere. De fleste af dem står stadig ved magt. I særdeleshed den med utroskab. Men det er selvfølgelig ikke de eneste temaer, der ofte går igen, så her er en bunke mere:

– Alle taler med deres kæledyr og antager, at de forstår alt, der bliver sagt.

– Irrationel vrede er fantastisk at komme af med i en anonym indsendelsesformular!

– Hvis du stemmer rødt, er du en idiot. Hvis du stemmer blåt, er du en idiot. Hvis du stemmer blankt, er du en idiot. Hvis du ikke stemmer, er du en idiot.

– Vi kan godt lide at mase masbare fødevarer som fx mozzarellakugler og chokoladejulemænd, når vi er i et supermarked. (Hvem husker ikke rouladesmasheren?)

– Hvis du hader din kærestes familie mere, end Stalin hadede sin ældste søn, så er du ikke alene.

– Hvis du også hader din kæreste ind imellem, så er du heller ikke alene.

– Sundere versioner af fuldfede madretter driver os til vanvid. Pastaretter skal laves med pasta! Gluten er gud! Fuck speltotto!

– Overraskende mange kvinder kunne godt tænke sig at knalde Kristian Thulesen Dahl. Han er åbenbart den nye Søren Pind.

– Janteloven lever i bedste velgående.

– Børn er dødpraktiske at bruge som undskyldning for alt fra, hvem der har pruttet til, hvorfor man desværre ikke kan komme til et arrangement, man seriøst ikke har lyst til at deltage i.

– Mænd skal virkelig arbejde på at forstå de der små, døddiskrete hints, man har sendt i flere uger nu!

– Bloggere skal lukke røven. Om alt, faktisk. Hvilket gør det lidt svært at være blogger. 😀

– Alle har knaldet en person, de virkelig ikke burde have knaldet.

– Der er stadig usandsynligt mange mennesker, der spiser deres bussemænd.

Kommentarer (15)

  • Sikke en herlig samling facts. Heldigvis spiser jeg ikke mine bussemænd 😉 jeg har tænkt over, hvordan du udvælger hemmelighederne hver uge; vælger du de første, sidste, de sjoveste eller bare helt tilfældigt? Vil du skrive lidt om det, eller er det en hemmelig proces?

    • Jeg læser alle indsendelserne fra den forgangne uge, og så forsøger jeg at vælge et så bredt udvalg som muligt, som flest mulige mennesker vil finde interessante – altid med overvægt på de komiske, så det ikke bliver for tungt. 🙂

  • Kristian Thulesen Dahl. Ja. Man har bare lyst til at skamride ham, til han mister fatningen og evt. får lidt fråde om munden af bare mangel på selvbeherskelse.

  • Hehe, lidt komisk med din “fuldfede madretter” kommentar, hvor du skriver “Gluten er gud! Fuck speltotto!” Fordi ligepræcis spelt (speltotto) indeholder gluten og det gør ris (risotto) ikke- hilsen en der sådan helt rigtigt ikke kan tåle gluten 🙁 – ellers kunne jeg ikke være mere enig. 🙂

    • De to sætninger skal ikke forstås i forlængelse af hinanden, selvom jeg godt kan se, det kan læses sådan. Det er tre eksempler på ting, folk tit laver om, når de vil gøre retter sundere: Pastaretter uden pasta, undgå gluten for enhver pris og brug spelt i stedet for Aborioris. 😀

  • Thulesen Dahl? Der kan man bare se. Jeg synes altid, jeg støder ind i (unge!) kvinder med hang til Anders Samuelsen i diverse kommentarfelter.

Der er lukket for kommentarer.