Jeg er jo Bridget Jones #311

collageaekj1. Jeg er blevet fortalt et par gange, at Fakta skulle have de bedste strømpebukser i verden, så jeg anskaffede mig et par. Det var en katastrofe. Det var, som om elasticiteten ikke var høj nok, og som følge deraf blev skridtet ved med at glide hele vejen ned til mine knæ, selvom de ellers passede fint. Det var en sjov aften.

2. Jeg skriver altid på Bridget i løbet af ugen, så jeg ikke glemmer de ting, jeg vil have på listen, og noten til ovenstående punkt var i øvrigt “FUCKING STRØMPEBUKSER!!!” Så vidste jeg ligesom, hvad jeg mente.

3. I min instaindbakke dukkede den anden dag en besked op fra en fremmed mand. Af nysgerrighed gik jeg ind på hans profil. Han følger stort set udelukkende kvinder, der hedder Miriam. Og så Betty White. What?!

4. Han indtager dog ikke førstepladsen, når det kommer til underlige mænd, jeg er stødt på i denne uge. Det gør en mand, der uden kny erklærede, at han havde en asbest-fetish. Asbest? Seriøst?

5. I går havde jeg så ondt i ryggen, at jeg knap nok kunne bevæge mig, men til gengæld fik jeg læst en hel bog. “Forbandede kærlighed” af Colleen Hoover. Den var god. Den danske titel kunne dog bruge en revision.

6. Og så faldt jeg over ovenstående t-shirt, som er skyld i, at jeg lige siden har gået og sunget “All the jingle ladies”. Den er i øvrigt fra Gina Tricot og kan købes her. (reklamelink)

7. Min yndlingsjulekalender i år er, når RockPaperDresses‘ Frida åbner sin daglige låge med godbidder inde bagved.

8. Flere af jer har i den forbindelse spurgt, hvorfor Frank ikke har en godbidkalender. Og sagen er den, at min mor trofast købte ham en flere år i træk, men Kong Frank synes ikke, julekalendergodbidder er hans smagsløg værdige. Så nu har vi givet op. Røvhul.

9. …Jeg købte ham til gengæld en julestrømpe i USA. Jeg mener, når nu jeg har en?

10. Forleden sad jeg og så “The Holiday” og snappede den der scene, hvor Arthur kommer ind til sin hyldestaften. Der var flere, der gerne ville vide, hvad det var for en film, så jeg svarede selvfølgelig “The Holiday”… Hvilket min telefon konsekvent autocorrectede til “The Holocaust”. NOT THE SAME THING!

Kommentarer (28)

 • Okay, angående det med strømpebukser kan jeg da lige dele ud af de erfaringer jeg har gjort gennem det sidste halvandet årti, hvor jeg har brugt cirka 90% af tiden i kjoler og nederdele. *Ahem*
  I Rema 1000 har de nogle 80 den stomach control strømpebukser der bliver præcist hvor man har sat dem – hele dagen! Jeg er selv ret høj, så det har været svært at finde nogle gode strømpebukser der ikke giver 10 cm hængerøv og tilhørende lår der skarver mod hinanden. Desværre får disse strømpebukser kun 4/5 stjerner af mig, fordi jeg altid synes det hår hul på tæerne, men det kan muligvis være fordi jeg har deforme fusser.

  Hvis man fryser om benene, så er der nogle Magic Lift strømpebukser fra Føtex MED ULD! De har cirka samme egenskaber som dem fra Rema, bare at de er mere elastiske og man kan fikse dem med nål og tråd hvis der går hul på dem. De får 5/5 stjerner!
  Når man har bare lidt på sidebenene, så er dem der lover at holde maven inde SUPER gode! De glider ikke ned og jeg synes personligt de er mere behagelige når de ikke kommer til at sidde under dellen.

  Jeg håber du kan bruge det til noget. 🙂

  • Jeg så engang en reklame for dem – hvor de nærmest virker til ikke at kunne løbe. Det virkede for godt til at være sandt. Men måske jeg skal give dem et forsøg alligevel.

  • Jeg føler lige for at bringe en lille advarsel her! Min søster sagde det samme, og jeg bestilte derfor et par med hendes ordre. Jeg havde glædet mig til en problemfri julefrokost på strømpefronten i fredags, men jeg havde seriøst ikke andet end problemer med dem! Med det samme jeg satte mig ned, begyndte de at rulle sammen på min mave (som er ret alm. på dellefronten) 😉 Og lige pludselig var de også løbet hele vejen op ad benet, selvom jeg ikke havde bemærket at have siddet fast i noget. Jeg har strømpebukser fra Primark, der klarer det meget bedre! Men måske det bare er mig, der er mærkelig 😅

  • Har også Heist med både høj og lav talje. De glider ikke ned, de løber ikke (i hvert fald ikke i 80 d), men taljestykket ruller ned, desværre. Jeg kan kun bruge dem under nederdele, der holder dem på plads i taljen, ikke under kjoler. Holy grail of thights, anyone? Betaler hvad som helst…

   • Jeg sværger til H&M’s stømpebukser, særligt 50+ d. De fås næsten altid med stomach control og ryger overhovedet ikke ned. På mig i hvert fald! Og så løber de ikke. Det er helt sikker prisen (80,-) værd 🙂

   • Selvsidene eller bare ben jeg er typen der slet ikke kan klare den følelse strømpebukser giver i skridtet så det er min løsning

    • Jeg må anbefale Swedish Stockings. Særligt deres 100 denier er god. Elastikken øverst er dejlig bred og de holder sig så pæne. Og så er de bæredygtige. 🙂

  • På mig sidder dem fra Heist klart bedre end nogen andre, jeg har prøvet. De bliver siddende oppe hele dagen uden problemer. De er vævet ud i ét stykke, så man slipper også for den der søm op ad maven, hvis man har en stram/tynd kjole på. Til gengæld synes jeg ikke at de holder bedre, de løber lige så let som så mange andre.

 • Jeg er rystet over at folk ikke kan kende “The Holiday” 😱 altså lige gyldigt hvilket klip man ser, så skal man kende den! 😍

 • Hold k*** – læste det lige som HYLDEaften, og kunne simpelthen ikke komme i tanke om den scene til trods for, at jeg har set filmen 1000 gange!😂😂😂
  Netto skulle også have en meget god strømpebuks i deres faste sortiment

 • Jeg er også helt tosset med Fridas julekalender. Så sødt!
  Jeg ærgrer mig bare lidt over ikke at have købt en kalender til min egen hund når jeg ser den 🙈 #dårlighundemor

 • Jeg sværger til strømpebukser fra Decoy. Når der er to kiler bagpå, så sidder de altså bare væsentligt bedre. Og de er heller ikke voldsomt dyre.
  Desuden har jeg for nylig hørt, at firmaerne putter et eller andet på strømpebukserne, så de ser flotte og blanke ud. Det gør dem åbenbart også mere skrøbelige. Så man kan med fordel vaske dem i iskoldt vand inden brug, for at få det der stads af – og så burde de være mindre tilbøjelig til at løbe. Jeg har dog ikke købt nye siden jeg hørte det, så jeg har ikke afprøvet det.

 • Jeg er mægtig glad for strømpebukser fra Rema 1000. Har brugt dem i flere år nu, så dem sværger jeg til.

 • HUE strømperbukser – jeg ved ikke om de fås i Danmark – men ellers næste gang man skal en tur til USA. Jeg bruger dem hver dag og smider dem i tørretumbleren og alligevel så holder de længe:)

 • The Holiday er grunden til jeg elsker The Killers. Jeg skråler altid med på Mr. Brightside med lige så stor indlevelse som Cameron Diaz (jeg vil dog påstå at jeg synger lidt bedre… ehm)
  Mvh. Michelle-Marie

 • Kvikly har nogle rigtig gode 80 den med sådan noget mave kontrol – de har dem også uden så man skal være vågen. De er virkelig gode. De holder seriøst flere vintre i træk og så findes de op til st 48 hvis man har lidt ekstra.

  Et lille tip er at lægge dine nye strømpebukser i blød i skyllemiddel inden du tager dem i brug så løber de ikke.

  • Det anede jeg ikke! Altså man lægger dem først i blød og vasker dem bagefter eller? Og må skullemidlet være blandet op med vand?

 • Jeg sværger til H&Ms 40 denier nylonstrømper med “Light Control”. Jeg arbejder i H&M, og jeg har ikke tal på hvor mange par, jeg har solgt til kunder, som søger lige præcis strømper som dem. Jeg har selv brugt dem i 4 år nu, og jeg tror ikke, jeg finder noget bedre. De løber ikke, de sidder fantastisk OG “waistbandet” når helt oppe under brystet, så man ikke får talje/rygdeller.
  Jeg er 168 cm. høj, og bruger str. 46/48 Large/Extra Large i tøj, og jeg har dem i str. XL. De koster 79.95,- for 2 par, og de er virkelig værd at prøve 👍🏻
  http://m2.hm.com/da_dk/productpage.0542402001.html

Der er lukket for kommentarer.