Kommentarer (17)

  • Har lidt svært ved at gennemskue, hvorfor det skulle være en hemmelighed, at ens søn har fået en rokketand og derfor er bange for at falde i søvn af frygt for tandfeen. Det er sådan en anekdote, jeg ville fortælle vidt og bredt, hvis jeg havde børn.

  • Mht. tandfeen: mine børn har også været utrygge ved både hende og kalendernissen. Derfor har jeg meget belejligt nummeret til begge, så jeg lige kan aftale, hvordan de afleverer penge og gaver. Også smart, når tandfeen bliver forsinket, at man sådan lige kan rykke hende … (så har der som regel været et vildt slagsmål i Tasmanien, så alle tandfeer og hjælpere kom på overarbejde pga. alle de tabte tænder)

    • Anne-Christine: Mest geniale ide ! Den hapser vi! Og så elsker jeg bare delen med de er på overarbejde i Tasmanien pga tabte tænder. Jeg grinte så meget jeg vækkede barnet.

  • Dig m jobbet der bruger dagen på shopping – jeg har det præcis lige sådan. Det skøre er at jeg faktisk samtidig er rigtig glad for mit arbejde og ville være meget ærgerlig over at blive opdaget og fyret. Jeg forstår ikke helt mig selv?!

  • Jeg er ikke med. Hende med varerne i Netto. Stjæler hun de sidste to tredjedele?

    Og hende med de 50 k om måneden. Hvad er problemet? Forventes du at være mere intellektuel? Det er tilladt at holde fri.

  • Hende/ham med Horton-sagaen: fortæl det! Det bliver endnu mere Hortonsagaen, når lillesøsteren så overtager kæresten og storesøsteren finder ud af at hun er blevet gravid. Og så bliver nogen bortført og nogen får hukommelsestab. Det bliver for vildt!

Der er lukket for kommentarer.