Jeg er jo Bridget Jones #301

collagekjnl1. Jeg har tilbragt de sidste fire dage på Djursland i forbindelse med en af mine bedste veninders bryllup. Der var usandsynligt mange børn, så for ligesom at blende ind har jeg både lavet ansigter på tværs af borde, leget fangeleg og lavet perleplader.

2. Sidstnævnte gik ikke helt som planlagt, da mit Harry Potter-lyn unægteligt lidt kom til at ligne et halvt SS-mærke.

3. Til gengæld åbnede min to-årige meddeltager under processen sin mund og viste mig, at hun havde tre perler i munden. Jeg ved ikke, hvad hun havde forventet, men det var tydeligvis ikke, at jeg også var ved at tygge på en perle. Old habits die hard, åbenbart.

4. To minutter senere ankom barnets mor og erklærede, at hun ikke var gammel nok til at lege med perleplader, hvis hun ikke kunne lade være med at komme perlerne i munden. Ahem.

5. Mig til min sidemand midt under brudens tale: “Jeg kan dufte parmesan.” Jeg havde ret. Der var store, vidunderlige flager på pastaen.

6. Jeg har lidt vænnet mig til det der med at gå og se mærkelig ud, mens jeg snakker til mig selv ind i min telefon, men brudens far fandt det umådeligt morsomt, hvilket var skyld i, at jeg måtte tage en del instastories om.

7. Hvis man putter for meget Bols Blue i en Isbjørn, så bliver både ens tænder og tunge virkelig blå. Sådan virkelig.

8. Hvis man først går i seng kl 5.30 efter en bryllupsfest, så vil man have trang til at gå i seng kl 19 dagen derpå. Dvs nu.

9. Problemet er, at jeg ikke har set Frank i fire dage, og jeg savner ham, men han vil ikke komme ind, fordi han stadig er bitter oven på dyrlægebesøg og de daglige øredråber, der er fulgt siden. Utaknemmelige bæst.

10. Bonusinfo: Jeg greb brudebuketten! Godt nok glemte vi det på selve aftenen, så jeg fik hende til at kaste den til mig dagen derpå i stedet. Det gælder stadig, ikke?

Kommentarer (11)

Der er lukket for kommentarer.