Bang! Efterår!

img_5138Det er ikke, fordi jeg ikke kan lide efterår. Det kan jeg egentlig godt. Både fordi man ikke behøver barbere ben så ofte, og fordi det betyder, at julen nærmer sig. Det er heller ikke, fordi det ikke var gået op for mig, at det var blevet september. Jeg har sådan en kalender, der råber af mig, når jeg har planer, og den kan også datoen. Men sommeren har været så sløj i år, så der var ikke ligefrem en mærkbar forskel i vejret.

Tænkte jeg.

Og så var det, jeg fandt mig selv i en opgang i indre by iført alt for lidt tøj og meget nøgne fødder i et par museballerinaer, mens det udenfor stod ned i lårtykke stråler, der lovede at tilintetgøre min mascara i sekundet, jeg forlod min trygge hule.

Jeg brugte et par minutter på at underholde mig selv med sociale medier. (Der er åbenbart kommet en app, der hedder Whiskr, som i bund og grund er Tinder for katte, og jeg bliver tagget i opslag om den på både Facebook og insta ca. en gang i kvarteret! 😀 ) Da regnvejret stadig ikke var holdt op, ventede jeg endnu et par minutter i tilfælde af, at mit liv skulle have forvandlet sig til en romcom, og en McDreamy-type derfor ville dukke op og spørge, om vi skulle dele hans paraply. Det skete ikke sådan super meget.

I stedet cyklede jeg hjem. Og blev temmelig våd. Og måtte tage alt mit tøj af og bytte det ud med noget væsentligt grimmere, men også væsentligt mere behageligt. Jeg har frosset lige siden, og det siger ikke så lidt, for folk, der kender mig, ved, at jeg altid har det varmt. Altid. Så mens jeg venter på aftensmaden (noget med smeltet mozzarella, for det har jeg fortjent), har jeg hentet min dyne og taget den med ind i sofaen. Jeg så ikke andre muligheder.

Og dét, mine damer og herrer, er det ultimative tegn på efterårets komme. Og det kan jeg sådan set godt leve med. 😉

Kommentarer (8)

  • Liste over positive ting ved efteråret og vinteren: Fede boots. Fede strømper. At kunne gå med hue og dermed skjule totalt rodet hår, i hvert fald i weekenden (på mit job er dresscode fri, men vi er ikke hipster nok til huer indendørs…endnu da). En undskyldning for virkelig at få sovet igennem uden at være flov over at sove 10 timer i streg (det gør jeg faktisk tit, er irriterende veloplagt stort set altid). Gå ture i mørket og nyde at komme hjem i varmen igen. Lyskæder, klejner og sne. Og ikke mindst:endnu flere bøger og film og lys og hygge. Og at se frem til et nyt og spændende år, hvor det hele starter forfra.

  • Jeg ligger også med HBO og dynen på sofaen og er nervøs for, min bygning blæser væk :O

    Men hvor er det et megagodt billede af dig! Sådan som i, wow! 🙂

  • Godt skriv 🙂
    Jeg prøver at bilde mig selv ind at efteråret er hyggeligt. Og den mørke neglelak og læbestift kommer frem. Tørklæder og lag-på-lag. Men helt ærligt – jeg synes efteråret er pisse hårdt og det går ud over mit humør..

    • Sådan har jeg det også. Det er svært ikke at blive påvirket af det mørke vejr. D-vitaminer hjælper her. 🙂

Der er lukket for kommentarer.