Kommentarer (15)

 • Søde 22-årige jomfru. Du er ikke for tyk til hverken sex eller kærlighed! Du er smuk og værdifuld og fortjener al dejlig sex og stor kærlighed i verden. Tro på det, for det er sandheden! 😘

 • Til den 22 årige jomfru: Du er ABSOLUT IKKE for tyk til sex og kærlighed!! ALLE fortjener at blive elsket og holdt om, uanset hvilken krop man har.
  Jeg vil foreslå at du følger bodyposipanda på Instagram, og evt. også læser hendes blog.
  http://www.bodyposipanda.com
  Hun har i hvert fald hjulpet mig med at acceptere min egen krop, i et samfund som ikke vil.

 • Den med toiletpapirsrullen forstår jeg ikke helt… hvorfor?
  Og hvorfor må han ikke tro du er færdig med en rulle? Må han ikke vide du bruger toiletpapir?
  Det er ikke flabet ment, men jeg er oprigtigt nysgerrig… 😄

  • Til en 22 årige jomfru: Enig med den andre. Arbejd med dit selvværd.
   P.s. du behøver jo heller ikke finde det mest hakkede hankøn, vel? Du kan vel finde en, som også har et par deller eller ti? Han synes sikkert også hans deller er trælse engang i mellem.

  • Tror ikke hun vil have, at han skal tænke hun lige har været ude og lave bummelum inden han kom på besøg 😀
   Det er jo lidt åndsvagt, men kender det alt for godt selv, haha..
   Lidt ligesom man heller ikke kan lide, hvis fyren kan høre tissestrålen haha 😀 😀

 • DET HER ER MINE ALL TIME FAVORITE INDLÆG. Mit humør bliver altid boostet med dimensioner, når jeg ser ugens SHHH… er udkommet.
  Eller, det bliver jeg jo sådan set hver gang, jeg ser, at der er nyt fra dig. Yndlingsbloggen med yndlings bloggeren 😉

  nouw.com/lillelyng

 • Det med hundens navn kender jeg alt for godt, dog mere i tale end på skrift. Der er sååå mange der kalder min hund for Coco, men hun hedder altså Choko, som i Chokolade! Jeg elsker jo ikke coco vel?! 😂

 • DIg med kondommet:
  Vær lykkelig for at der findes den slags mænd der finder det frem af sig selv. De er virkelig i fåtal. Tag det fra en der kun bruger kondommer som prævention, og har opdaget at det er de færreste mænd der forstår, eller ser vigtigheden i det.
  Der er lang vej endnu!! Meget lang!

  • Jeg tænker det samme. Vær glad for en mand der passer på sig selv og den han er sammen med. Det ER virkelig de færreste fyre der ikke klynker over at skulle bruge et. Jeg synes bare det er ansvarligt. Omvendt tænker jeg om dem der ikke vil bruge et, hvor mange kønssygdomme de så ikke kan rende rundt med. Må indrømme jeg faktisk tænker dårligt om dem der ikke bruger kondom som en selvfølge og mister næsten lysten til at være sammen med dem.

 • Som fast læser af disse indlæg, må jeg simpelthen kommentere på, at den med babylorten er en genganger. Den er lige klam hver gang 😉

Der er lukket for kommentarer.