48 slå-om-kjoler

Reklame – indeholder jævnt mange affiliatelinks!

Så er der kraftstejlme slå-om-kjoler til folket! 😀 Mit absolutte yndlingssnit i alle mulige farver, længder og stiltyper. Enkelte modeller slår ikke hele vejen om, forstået på den måde, at de har, hvad der kaldes en “wrap front”, så de stadig har snittet, men ikke holdes fast med et bånd om taljen. Nogle gange må man afvige en anelse fra sine strenge regler. 😉

Alt nedenfor er affiliatelinks, som betyder, at klikker I jer ind via et af mine links og køber noget – hvad som helst – på en af de linkede webshops, så giver shoppen mig en lille procentdel af jeres penge i kommission. Det er jeg ret stor fan af, så kæmpe tak til jer, der gør en indsats for at bruge mine affiliatelinks og dermed hjælper med at holde bloggen kørende. Man kan i øvrigt altid finde affiliatelinks til alle mine samarbejdende webshops her.

wrap-dress-slaa-om-kjoler-booztNummer 1, nummer 2, nummer 3, nummer 4, nummer 5, nummer 6, nummer 7, nummer 8, nummer 9, nummer 10, nummer 11, nummer 12.

Vi lægger ud hos Boozt, og selvom jeg elsker dem og store dele af mine garderobe stammer derfra, så har jeg i dag en høne at plukke med dem. Deres søgefunktion er noget hø, hvorfor jeg måtte gennemgå alle deres kjoler manuelt for at opstøve dem, der var slå-om. Pyt med at det tog en krig – det var værre, at jeg blev fristet helt horribelt undervejs!

wrap-dress-slaa-om-kjoler-zalandoNummer 13, nummer 14, nummer 15, nummer 16, nummer 17, nummer 18, nummer 19, nummer 20, nummer 21, nummer 22, nummer 23, nummer 24.

Zalando fulgte trop med den manuelle søgning, og det er altså virkelig dumt. De er kun tilgivet, fordi de havde seriøst meget godt at byde på inde for denne kategori, og det gælder i øvrigt også, hvis man tilhører kategorier som fx petite, plus size eller maternity.

wrap-dress-slaa-om-asosNummer 25, nummer 26, nummer 27, nummer 28, nummer 29, nummer 30, nummer 31, nummer 32, nummer 33, nummer 34, nummer 35, nummer 36.

Arh, Asos. Stedet, hvor man kan skrive “wrap dress” i søgefeltet og få alt, hvad hjertet kan begære, men til gengæld ikke kan gemme deres billeder, så man er nødt til at screenshotte hvert enkelt manuelt og derefter photoshoppe højre- og venstrepile væk. I skal ikke komme og sige, at jeg ikke arbejder for sagen! 😀

wrap-dress-slaa-om-kjoler-blandetNummer 37, nummer 38, nummer 39, nummer 40, nummer 41, nummer 42, nummer 43, nummer 44, nummer 45, nummer 46, nummer 47, nummer 48.

Den sidste collage er lidt en blandet landhandel. Første række er fra Nelly, anden række er fra Gina Tricot, nummer 45 er fra Monki, og de sidste tre er nogle dyrere damer (dog på udsalg!) fra MyTheresa.

Happy shopping! 😀

Kommentarer (7)

  • Jaaa! Årh jeg har glædet mig til dette indlæg siden du teasede det første gang 😉 Det er sindssygt svært at finde ammevenligt tøj, men nu har du jo lige serveret kjolen til min datters barnedåb på et sølvfad! Tak for dit hårde arbejde, nu når søgefunktionerne ikke gider 😉

  • Miriaaaam hvorfoooorrrr!!!! Jeg kan jo ikke shoppe nu med en uge 34 baby i maven! Jeg ved jo ikke hvad størrelse jeg ender med bagefter men der er så mange pæne 😭😭😭😭 It huurts!! Håber mine indsatte græde emoji er med – ellers ser kommentaren meget alvorlig ud. 😂

    • Men hvis man SKAL shoppe noget, man potentielt kan passe bagefter, så skal det da netop være slå-om-kjoler! 😀

  • Elsker dem, de så fine. Desværre ligner jeg en der burde have poppet en unge ud for et halvt år siden, når jeg tager en slå-om-kjole på. Hej chokoladevom 🙈

Der er lukket for kommentarer.