De gode regelbrydere

img_2494Nu fik jeg lige luft for det allerværste ved at blogge i går, så jeg tænkte, det var på sin plads i dag at dele noget af det allerbedste. Jeg kalder dem “de gode regelbrydere”. Det er dem, der bruger hemmelighedsfunktionen til at gøre mig glad. Og det er måske ikke altid teknisk set en hemmelighed, der bliver indsendt, men jeg er selvklart lidt mere large med reglerne, når resultatet gør mig glad i låget. 😀 Her er nogle eksempler på “hemmeligheder” om mig:

 • “Bliver yderst agressiv når jeg ser at Miriam får ubehagelige kommentarer. Nærmest decideret voldelig den gang jeg så hende græde på snappen, fordi nogen havde været lede. #omsorgsfølelsemuch”
 • “Jeg drømte forleden, at jeg var til sleep-over hos Miriam og Frank. Da hun sov om natten, klippede jeg hendes øjenvipper af og tapede dem på mine egne øjenlåg. Jeg tror min vippemisundelse er ved at gå for vidt.”
 • “Jeg elsker Miriamsblok, jeg føler det er okay ikke at være perfekt hele tiden, når jeg læser den.”
 • “Miriam skulle ikke løbe mange gange rundt om min seng.”
 • “Jeg har et girl-crush på Miriam, fordi hun håndterer det som en rockstar, når der er debatstorm i kommentar-sporet.”
 • “Jeg tjekker din blog flere gange i løbet af dagen i håb om at du har skrevet noget. Hej, jeg er en miriamsblok-narkoman 😛 haha!”
 • “Da jeg så på Facebook, at Frank var til dyrlæge, og at det ikke så godt ud, græd jeg. Jeg har aldrig mødt hverken Miriam eller Frank, men elsker dem altså lidt alligevel!” (Den her er gammel sag – det var heldigvis bare en forskrækkelse, og Frank har det pt glimrende!)
 • “Jeg er pinligt misundelig på, hvor sjov Miriam er på skrift (og sikkert også IRL).”
 • “Jeg tænker på Miriam hvergang jeg spiser Ben&Jerrys.”
 • “Inde i mit hoved har Miriams blok sin egen lille tema melodi. Og den spiller hver gang jeg åbner siden.”
 • “Jeg synes, vi skal indføre Miriam licens. Hendes “hemmeligheder” er mere underholdende en Mads&Monopolet!”
 • “Vi er lige flyttet i hus med en gammel have. Min kæreste fortæller mig at “vi har merian i haven,” og min eneste tanke er, hvad i alverden Miriam laver i vores have.”
 • “Jeg er træt af mænd og har besluttet, at jeg må have en kat. I går fandt jeg min lille mis og jeg vil kalde hende Miriam.
 • “Så Miriam til Nik og Jay koncert, blev totalt starstruck og tabte min øl udover min venindes nye (meget dyre) sko.”

Så altså, hvis I ind imellem undrer jer over, hvorfor nogle bloggere går hen og bliver lidt højrøvede, så er det altså, fordi der også findes sådan nogle læsere her. Og jeg forstår det måske ikke helt, men jeg brokker mig i hvert fald ikke! <3

Kommentarer (25)

Der er lukket for kommentarer.