Upopulære holdninger

mpokJeg kan virkelig, virkelig ikke lide sushi. Kold, rå fisk og klistret ris? But why?

Jeg synes, mus er noget af det sødeste i verden. Og rotter. Og duer.

Jeg synes ikke, skinny jeans er særlig pæne.

Jeg kan bedre lide middelmådige horrorfilm end de rigtig velproducerede af slagsen. Så er det ligesom tydeligere, at det hele er fake.

Jeg synes, Drakes musik er hamrende monotont.

Jeg vil hellere have nye sko end ud at rejse. (Ideelt set dog selvfølgelig købe nye sko, mens jeg er ude at rejse.)

Jeg kan godt lide de gule vingummier i en Matador Mix.

Jeg fucking elsker scrunchies.

Jeg synes ikke, Johnny Depp er lækker. Eller nogensinde har været det.

Jeg foretrækker rosinboller frem for chokoladeboller.

Please don’t kill me. 😀

Kommentarer (78)

 • Er helt med dig på sushi, tror dog et par minutter på panden kunne gøre det nogenlunde spiseligt 😂

 • Jeg er så enig i at mus er søde, scrunchies er fede, Johnny Depp er ikke lækker og Drakes musik er røv kedelig!

 • Med undtagelse af, at jeg godt kan lide sushi, og at jeg synes,at Johnny Depp er pæn (ikke lækker, bare pæn) så er jeg med dig her. Det er alligevel 80% af dine udsagn, der også passer på mig. Who would have thought?

 • Jeg ved ikke om jeg blev mest chokeret ved de gule vingummier eller rosinbollerne… på den anden side, hvis min kæreste og jeg kunne lave vingummifordelingen, så ville det jo være helt perfekt 😂

 • Kan sagtens følge nogen af udsagnene
  Ved ikke om Depp er lækker lækker, men ret charmerede i nogle film
  Det er lidt lige som Mads Mikkelsen
  Charmerede men bestemt ikke lækker
  Selv er jeg mest til misha Collins og Karl urban og folk er altid sådan “hvem?”

  Sushi er bare overvurderet
  Kan kun lide nigri med tun og lugten af tang giver mig kvalme

  • Jeg kan godt lide Mads Mikkelsen! Og Misha Collins og Karl Urban. Men jeg er nok mere til Jensen Ackles og Tom Hiddleston. 😉

 • Duer og rosinboller….. nej, nej, neeeej!!! Altså jeg kan jo heller ikke lide mus eller rotter, de er bare ikke lige så synlige i gadebilledet (heldigvis 😁)

 • Jeg synes det er straks værre, at du skærer alle gule vingummier i Matador Mix over én kam – Bananerne og citronerne (eller hvad det er?) er IKKE det samme 😂

  • Sandt, sandt. Jeg er faktisk heller ikke så vild med bananvingummierne, men der er heldigvis også klart flest med citron!

 • Jeg har bare brug for at vide din begrundelse for kommaet i Johnny Depps sætning.
  “Johnny Depp er lækker” må være objekt. “Jeg” er subjekt, “er” verballed. Og det er heller ikke en bisætning pga du ikke kan indsætte “ikke” før verballeddet.
  Miriam, jeg er forvirret. Hjælp mig!

  • “Johnny Depp er lækker” er objektet – men det er også en hovedsætning i sin egen ret, og derfor skal der være komma. I hvert fald ifølge de gamle kommaregler, der dikterer, at hvis der er to seperate subjekter og verber, så skal der et komma imellem. 🙂

 • Min mand holdt en meget fin og rigtig (!) bryllupstale om vigtigheden af at kunne dele slik – som i vi kan overhovedet ikke lide det samme. Netop derfor er vi stadig sammen på snart 15. år! Jeg deler bare ud af erfaringer her 😂

  • Men jeg ved ikke, om jeg ville kunne finde en mand lækker, der godt kan lide de der kedelige lakridser?! 😀

 • Jeg elsker rosinboller! Med smør 😍 Og jeg kan heller ikke se det lækre i sushi. Jeg går kun på sticks & sushi for sticks 😋 (Sådan 1 gang om året når mit su budget kan klare det, det er jo sygt dyrt 😮)

  • Jeg skal på Sticks & Sushi for første gang i morgen… Håber virkelig jeg kan lide deres sticks! 😀

 • Jeg kan ikke lide skyr og avocado. Seriøst, jeg kan ikke få det ned. Beyonce kan jeg heller ikke lide. Forstår bare ikke hypen omkring hende. Queen B, hvorfor???

 • Mmm, elsker også rosinboller!!.. Med smør. Lagkagehusets er ganske udmærket til at stille den trang 🙂 Spiser også altid de gule vingummier, de andre har levnet 😀

 • Jeg er kommet over min sushi-periode. Nu er det bare kedeligt og dyrt. Johnny Depp lækker? Se lige hans “gebis” ladies? Så klamt 😫 Citron vingummierne – ja tak, det tror jeg nok lige! Lakridserne smider jeg altid direkte ud – why bother? Hader at forsøge at undgå dem – til sidste er der jo pludselig ikke andet i posen 😄 Nej tak til duer, de er altså ækle 😣 Alt med fjer og næb er sgu lidt “eeek”. Kan heller ikke lide Lukas Graham, roulade (that’s so random) eller stavefejl…håber ikke jeg selv lige har lavet nogen 😂

 • Hahaha kl. er lidt i 7 lørdag morgen og i min træthed læste jeg uden tøven Johnny Depp som Johnny Deluxe!! 😂 han var da meget pæn – Johnny Deluxe, altså! 😂😂😂😂

 • Er næsten enig undtagen den med sko og rosin/chokolade boller jeg vil hellere ud ig se verden end købe sko og jeg kan sket ikke lide boller med extra fyld i( fuldkorns mel og gullerødder er dog ok). Og så kan jeg heller ikke lide avokadoer og æg og så syntes jeg at skinny jeans klæder alle uandset breden på bagdelen (jeg ser ikke helt pointen i løse mom/boyfriend jeans de er da behanelige med man har da ingen figur i dem bare en stor og flad røv)

 • Jeg kan ikke lide bananpandekager, Skam eller Coldplay. Lyder som om ham forsangeren har fået et los i løgene inden hver indspilning. Bliver raaasende, af det ynkeri 💆🏻

  – A

 • Det er jo ikke så meget holdninger men mere et spørgsmål om smag 🙂 og jeg synes din smag er helt legitim.

  • De fleste holdninger er vel i bund og grund et spørgsmål om personlig præference. 🙂

 • Er helt med dig på mus, rotter og duer. Jeg kan ikke forSTÅ, man kan synes, mus er ulækre. De ligner jo bare små hamstre? Er i øvrigt også med på scrunchies, gule vingummier og Johnny Depp. Rosinbollerne on the other hand… Nooo!

 • Kan heller ikke lide Coldplay. Men Du er for sjov, Miriam. Fedt indlæg.
  Men Johnny var da ok lækker, da han var yngre. Men det er ca 15 år siden og nu er han afdanket og ulækker. Enig med det.
  Synes alle vingummier smager ens i min mund.

  • Nope, jeg kunne heller ikke lide ham, da han var ung. Han har altid været lidt fimset i mine øjne. 😀

 • DRAKE! I hear you!
  Jeg synes hans musik er ufattelig intetsigende og ALLE andre omkring elsker det, haha.

 • Fedt indlæg! Satser på, at det bliver en føljeton 🙂

  Min upopulære holdning må være, at jeg synes, ananas på pizza er et must 😉

 • WHAT IS WRONG WITH YOU?? 😀 😀 😀 Døde lidt inden i over ALLE dine punkter, haha… Tænk man kan være så forskellige som mennesker 😉 Men det er jo det der gør det spændende at møde nye!

 • Enig mht rosinbollerne! Og til dig der skrev om Beyoncé – tak! Jeg synes, hun er skrækkelig; det der billede af hendes mave?? But why??
  Og Marie Key er vildt kedelig. There, I said it 🙂

 • Men.. de gule vingummier er jo bedst. Er der folk der ikke spiser dem?! Måske de mennesker som spiser de dårlige hvide vingummier

Der er lukket for kommentarer.