Tinder-samtaler #7, del 2

choofedI skal ikke snydes for del to af den her samtale, for han svarede immervæk! Da vi forlod Kokosentusiasten, som jeg har døbt ham, ville han gerne spise imponerende mængder kokosolie af min krop, og jeg kunne ikke lade være med at undre mig over, hvorvidt det overhovedet ville smage godt. Og så svarede han:

Ham: “Jeg kan børste tænder i kokosolie, så det skal du ikke tænke på. 😉 ”
Mig: “Er det sundt? Det lyder ikke sundt.”
Ham: “Kokosolie er godt for huden, og tænderne. 😉 ”
Mig: “Prøver du at sælge mig kokosolie, [navn]?”
Ham: “Haha. En stor flot pik smurt ind i kokosolie.”

Kokosentusiasten er om ikke andet utroligt underholdende. Kan I huske den der scene i Forrest Gump, hvor Bubba opremser alle de ting, man kan bruge rejer til? Ja? Kan I se ligheden?

Kommentarer (19)

 • Nu er det helt sikkert ikke det, du helst vil vide, men du skal ikke forsøge dig med kokosolie som glidecreme (jf. pik smurt ind i kokosolie). Hvis det går for stærkt, risikerer du at brænde dig, fordi det er oliebaseret. En læge (mave-/tarmkirurg) fortalte engang en skrækhistorie om en mand (der havde haft sex med en anden mand), og som var nødt til at få midlertidig stomi, indtil hans endetarmsslimhinde var helet op … don’t try that shit at home, uanset hvilken slimhinde 😬

  • Så du siger at man ikke skal dyrke sex med olie? Hvad med babyolie? De boller da herre meget med olie i porno…jeg har endnu ikke set nogen bryde ud i flammer.

  • Sludder!! Kokosolie er plantebaseret. Var det baseret på mineralsk olie, ville du jo blive syg af at spise det.
   Og det kan i øvrigt fint anvendes som glidecreme, hvis man skulle finde det ønskeligt.

    • Vi må have nogle med erfaringer på banen. Er der nogen, der har haft succes med kokosolie som glidecreme i et knald med kanintempo? 😂

     • Hold nu kæft det er sjovt!! Jeg har det sjoveste billede inde i mig hovede lige nu imens jeg hulker af grin.
      Min mand glor fuldstændig forvirret på mig…. jeg kan ikke engang forklare hM det uden jeg hulker af grin…. han fatter nada….

     • Der er vist noget om, at visse typer af kondomer kan miste deres effekt (blive delvist opløst?) ved brug af oliebaserede glidecremer – så tjek lige manualen, hvis I bruger den slags prævention 😉

  • På mit arbejde anbefaler vi da ofte mandelolie som glidecreme til kvinder der absolut vil have noget naturligt og har aldrig hørt det skulle give risiko for brandskader 😊 Ved så ikke om der er forskel på hvilken nød olien kommer fra – altså om det er kokos eller mandel?

 • Har ladet mig fortælle, at nogle kvinder bruger kokosolie både ud- og indvortes. Hvis man kan det, så kan det vel også bruges som glidecreme….eller hvad?

 • “Anyway, like I was sayin’, shrimp is the fruit of the sea. You can barbecue it, boil it, broil it, bake it, saute it. There’s uh, shrimp-kabobs, shrimp creole, shrimp gumbo. Pan fried, deep fried, stir-fried. There’s pineapple shrimp, lemon shrimp, coconut shrimp, pepper shrimp, shrimp soup, shrimp stew, shrimp salad, shrimp and potatoes, shrimp burger, shrimp sandwich. That- that’s about it.”

Der er lukket for kommentarer.