…Er det et skidt tegn?

img_1406Hvis man nu ringede sin fødselsdag ind ved at ligge med hovedet i et toilet og tømme sin maves indhold ud i kummen, er det så et skidt tegn for det kommende år? Og det var ikke engang alkohol-relateret opkast, det var mere noget med virkelig høje bølger, der førte til et virkelig vuggende skib. På den positive side havde jeg få timer forinden fortæret fem forskellige slags kage og en god sjat softice (wuhu, dessertbuffet!), så måske slap jeg af med nogle af de allerværste kalorier igen?

Jeg kom hjem i formiddag og ville faktisk have lavet en lille egocollage med mig i partyhat og sådan en truthornsting i munden, men så brød Frank ind i mit photoshoot for at gnubbe sig op ad mit ansigt. (Ja, katte er mærkelige). Og så kunne jeg ikke lade være med at tænke: Hvis man ikke må lave en collage med billeder af sig selv og sin kat, når man er single og fylder 31, hvornår må man så?!

Skulle man have lyst til at give mig en fødselsdagsgave af en art, så er bloggens Facebook-side kun 44 likes fra at ramme de 4.000, og det kunne være eddersejt! Alternativt må man virkelig gerne klikke på det her link et par gange eller fem, for det er noget så smart som et affiliatelink, hvor man ikke er afhængig af, at folk køber noget. Et klik er alt, der skal til. Og okay, så får man selvfølgelig ikke en hund per klik, but still!

Nu skal jeg have mig et langt, varmt bad for at vaske færgelugten af, og så skal jeg have mig en solid morfar bagefter. Vi ses senere til hemmeligheder! 😀

Kommentarer (63)

Der er lukket for kommentarer.