Jeg er jo Bridget Jones #275

giphy-31. Jeg fandt en mand på Tinder, der havde virkelig lange øjenvipper, og jeg kunne ikke lade være med at tænke, at jeg måske skulle swipe ja til ham, så vi tilsammen kunne producere nogle børn med hyperlange øjenvipper.

2. …Så kom jeg i tanke om, at børn med hyperlange øjenvipper stadig skal have skiftet ble.

3. Det er ikke det faktum, at min overbo godt kan lide at holde fest, der gør mig til en sur, gammel dame. Det er det der med, at hun hører Justin Bieber.

4. Har i denne uge google “Robinson-Dan kæreste”. Jeg kunne bare huske, hun havde et virkelig mærkeligt navn, men jeg kunne ikke huske, hvad det var. (Det var Nada).

5. Var sammen med en gruppe mennesker ved at få demonstreret, hvordan man indstiller virkelig fancy mikrofon. “Og hvis man så har en person, som man ved, kommer med nogle meget høje udbrud” – går over til mig – “så kan man måske med fordel skrue ned for den persons mikrofon fra starten.” Hmpf.

6. Problemet med koriander er, at man aldrig bliver advaret, før de smider en kæmpe bunke af det på toppen af ens mad. Prøvåhør, det er jo ikke ligesom persille, vel, det smager faktisk af noget. Og desværre mest af sæbe.

7. I går var jeg absurd sliksulten og gennemrodede derfor køkkenskabet, hvor jeg på magisk vist fandt et lille rør Smarties. Blev så glad, at jeg var lige ved at tude.

8. Kom i min begejstring til at træde Frank over halen. Var endnu mere ved at tude.

9. Nogen er nødt til at fortælle mig, hvordan det er muligt at få “Højt fra træets grønne top” på hjernen i april.

10. Min samling af enlige strømper efter tøjvask er nu oppe på ni. Jeg nægter at smide dem ud. Især den med Bambi på.

Kommentarer (47)

 • Haha læste nr.5 som mikroovn… den gav bare 0 mening før jeg havde læst den to gange mere 😀 Jeg har ikke mindre end 15 single strømper af sønnens derhjemme.. jeg har no clue om hvor partneren er til dem. Er sikker på der er et sokmonster på hans værelse 🙁

 • Hahah nu har jeg også højt for træets grønne top på hjernen i april – det er jo super 😂

 • Jeg vågnede op i dag (altså vitterligt, det var virkelig det første der skete, da jeg slog øjnene op) og nynnede “Stop den lille kænguru, før den hopper igen”. Det slog naturligvis over i, at jeg sang omkvædet. Jeg tror muligvis, at jeg drømte om min gamle, hyggelige musiklærer, men jeg ikke rigtig huske det.. Mærkelig sang at have på hjernen!

 • Det der med koriander og sæbe smag er en gen ting. Der er bare nogle er der har større anlæg for ikke at kunne lide koriander end andre.
  Selv elsker jeg koriander og er lige nu inde i en fase hvor jeg kan smide koriander i alt!!

  • Jeps, og det er mere almindeligt herhjemme ikke at kunne lide det end fx i Asien, hvor de bruger det væsentligt mere.

 • Jeg læste en artikel, som forklarede, at det med at kunne lide koriander eller ej har at gøre med, at nogle menneskers gener (et eller andet specielt, fancy gen) får bearbejdet korianderens lugt som sæbe (fordi et af indholdsstofferne i koriander, er det samme som bliver brugt af sæbe).
  Ej, det var mange parenteser og garanteret ret rodet, men håber det gav lidt mening 😀

  • Det er nemlig helt rigtigt. Man kan dog stadig godt komme til at kunne lide det med tiden…

 • kender en der allergisk overfor en kryderurt (kan ikke pt huske hvilken men tror faktsik det er koriander), men altså når de lige går sådan så det irreterende… både når du bliver syg eller ikke kan lide smagen..
  kan du ikke smage persille? jeg synes det smager af noget (godt)
  Åh nej Franks hale… hader når det sker

  • Jo, jeg kan godt smage persille – det har bare ikke så kraftig eller alternativ smag. 😀

 • gemmer ogs singel strømper…og sokker… men køber ofte 10 par af gangen, så før eller siden er der en anden single som passer sammen med den første…

 • Seriøst, koriander skal bare dø. Virkelig dø, det er ukrudt og det smager skrækkeligt, det er ikke engang sjovt at det ligner persille.

  Altså… det bør være et tilvalg ikke et fravalg. Dø nu koriander, virkelig!

 • Bland de enlige strømper, min stedfar kom til min datters fødselsdag iført to single-strømper, som bare gjorde mig glad i låget, da de matchede fint selvom de var forskellige… min mor syntes det var pinligt, alle os andre syntes det var megafedt

 • Altså for et par år siden kunne jeg ikke fordrage koriander. Synes at det smagte parfumeret og sæbet. Nu er det min absolutte yndlingskrydderurt. Jeg startede med at spise den i indisk curry, hvor den altså er tilberedt. Men nu kommer jeg rå koriander på alt 😉 <3

 • Nu ligger jeg og synger Stop den lille kænguru, før den hopper igen… og kl. er 00.02…

 • Jeg køber altid de samme sokker fra Føtex i sortfarve (10 par for 50kr) … så skal man ikke matche den…

 • Jeg bliver personligt ked af det når nogen ikke kan lide koriander. Lidt ligesom hvis min bedste ven og min kæreste ikke kunne lide hinanden. Jamen,jeg elsker bare koriander, mand! Og kan slet ikke forstå, at alle ikke elsker det. Min søster er i øvrigt koriander-hader… Kan nogen med en naturvidenskabelig hjerne forklare mig,hvordan det stemmer overens med gen-forklaringen?

  • Så længe jeg selv kan få det er det ok.
   Jeg kan prøve at forklare.
   lade os sige at der er en gen plads der bestemmer om du kan lide koriander (det sikkert mere kompliceret)
   Her kan du enten have gen K eller gen H
   gen K kan godt lide koriander
   Gen H hader koriander
   alle bære 2 gen på den plads.
   Men gen K er dominerende (det vil siger overtrumfer gen H) derfor kan 2 som elsker koriander for et barn der hader det.
   De mulige kombinationer er så:
   KK kan lide koriander
   KH kan lide koriander
   HK kan lide koriander
   HH kan ikke lide koriander

   Du får et gen fra hvor af dine forældre…
   så begge forældre skal have H genet for at få et barn der ikke kan lide koriander

   Forlader har begge KH
   Og kan derfor få børn med alle kombinationerne
   de børn de får der bære det skjulte H kan selv få børn der ikke kan lide Kooriander, hvis deres partner også bære det gen.
   det det samme med nogle genbasaserede sygdomme (f.eks. bløder sygdom)

   Håber det hjalp, jeg kan ikke tegne tabellerne her, det lidt nemmere så

  • Præcis hvad Anette skrev. Og så er “gen H” væsentligt mere almindeligt i vores del af verden – lidt ligesom med blå øjne, der fungerer på sammen måde. 🙂

   • glad for at jeg gav lidt mening… jep der mange ting der virker sådan (også er det alligevel meget mere kompliceret.. men det pixi udgaven af det)

 • Jeg kunne ikke UDSTÅ koriander da jeg var omkring 25. Kaldte den sæbe-urt (det var ikke så brugt dengang at alle kendte navnet…).
  Men en 8 mdrs rejse i Asien (fra Indien over til Filippinerne) ikke mindst i Kina lærte mig virkelig at sætte pris på smagen. Undrer mig stadig, men da jeg ikke havde anden “madsmag” end sæbe (!) tilgængelig i lang tid, overgav mine smagsløg sig pludselig, og så smagte maden fra den ene dag til den anden godt.
  Sååå som med så meget andet er det nok bare et spørgsmål om at vænne sig til smagen ved at spise det rigtig meget. 😀

  • Jeg tror, man kan vænne sig til alt… Spørgsmålet er så, om man har lyst til det! 😀

 • ok, vi har en rekord herhjemme på 57 enlige strømer.. Har også 3 børn (det er kun deres). Seriøst, der er al for mange mønster-muligheder! Og kan blive helt glad når jeg lokaliserer en der har været væk længe. Suk.

 • Nada? Haha det er blandt andet et arabisk navn, som vist også har serbiske rødder. Det er for mig et helt almindeligt navn, men måske fordi jeg har venner med blandet baggrund, eller venner med kreative forældre 😉

  • Jeg tror ikke, det er særlig almindeligt herhjemme. Jeg har i hvert fald aldrig hørt om andre, der hed det.

 • Jeg arbejder med plejen af ældre mennesker. Det gør mig meget glad hver dag at hjælpe folk. Når jeg er glad så synger jeg. Og jeg kan kun julesange. Såååå jeg har ret ofte “Højt fra træets grønne top” uden det er december. 😀

Der er lukket for kommentarer.