Jeg er jo Bridget Jones #271

ijoijoi1. Jeg skal vaske tøj i morgen og har stadig ikke lagt det sidste tøj sammen, fra da jeg vaskede tøj fra en uge siden.

2. For fem minutter siden gned jeg mig i øjet, fordi jeg glemte, jeg havde mascara på. Lykkedes mig at hive måske ti øjenvipper af i processen. Goddammit.

3. …OG nu har jeg pandaøjne.

4. Nå, det matcher fint den rift jeg har i ansigtet, fordi Frank forleden ville have opmærksomhed klokken fem om morgenen, og jeg hellere ville sove.

5. I onsdags fik jeg en meget passiv-aggressiv “hemmelighed” ind i farvandet på mit seneste Gift ved første blik-recap. Den lød noget i stil med: “Jeg unfollower med det samme, når bloggere bruger ordet “prol”. Det er så københavnersnobbet.” Jeg bruger nærmest udelukkende prol som et positivt ord, inklusiv i omtalte tilfælde. Jeg er selv megaprol. Man skal sgu da stå ved sine håndbajere og fedtemadder! (Nej, jeg har aldrig smagt en fedtemad.)

6. Er til gengæld underligt stolt over at være blevet kaldt københavnersnobbet. Det er eddermame aldrig sket før! 😀

7. Jeg sværger, der er nogen, der jævnligt bryder ind i min lejlighed og stjæler min hårkur. Jeg har lige taget hul på den, den kan ikke allerede være halvt tom?!

8. Var så bitter over den forsvundne hårkur, at jeg forlod mit bad med kun det ene ben barberet. Opdagede det først, da jeg stod i Fitness World med et Barbie-ben og et bjørneben.

9. Min omelet knækkede, da jeg forsøgte at klappe den sammen. Sukkede højtlydt og tænkte for mig selv: “Hvorfor hedder det en omelet? Det burde hedde en omeSVÆR!”

10. …Og så grinede jeg højlydt af min egen, dårlige joke i, hvad der ligner fem minutter. Shoot me.

Kommentarer (27)

Der er lukket for kommentarer.