Jeg er jo Bridget Jones #263

giphy1. Det fine ved en gif er, at den gentager sig selv igen og igen, og hvis man på den måde ser ovenstående en ti minutters tid, så vil man ramme antallet af drinks, jeg fik kørt ned i går.

2. Elisabeth havde lavet Jeopardy. Jeg sparkede røv til Jeopardy. Så meget at Heidi udtrykte undring over, hvor jeg vidste alle de ting fra, hvortil Alexandra prompte (og lidt tørt) svarede: “Hun har kun en kat.” Hvilket der kan være noget om… 😀

3. Snapchat. Undskyld. Undskyld for alt for mange cigaretter, bandeord og åbenlys dårlig samvittighed over for min mor… Der ikke engang har Snapchat.

4. Undskyld også til Frank, der tilsyneladende hader Fulde-Miriam lige så meget som Ædru-Miriam gør. Man kan ikke rigtigt bebrejde ham, når jeg sådan kommer spritstiv hjem og jagter ham rundt i lejligheden med et mobilkamera.

5. Apropos Snapchat, så fik jeg et uopfordret dick pic derinde i dag. Altså. Nej. La’ nu vær’.

6. I onsdags samlede jeg et IKEA-spisebord helt selv, og jeg har sjældent været så stolt.

7. Man er muligvis et lidt sørgeligt sted i sit liv, når man føler behov for at blære sig med at have samlet et IKEA-møbel, but I don’t give a shit.

8. Jeg går og battler lidt med en forkølelse, der får mig til at hoste, hvilket mest af alt bare er lidt irriterende. Indtil jeg vågnede i morges (okay, middag) med dundrende ondt i ryggen, hvilket kun forværres, når jeg hoster. Der kommer nogle seriøst ynkelige lyde ud af min mund på den baggrund.

9. Det betyder også, at jeg pt går som en på 92 og måtte opgive at spise morgenmad, fordi yoghurten var placeret et upraktisk sted i køleskabet.

10. …Okay, jeg kunne måske have gjort en større indsats for at få fat i den, men så havde jeg ikke haft en fantastisk dårlig undskyldning for at bestille junkfood udefra i stedet, vel?

Kommentarer (6)

Der er lukket for kommentarer.