Kommentarer (9)

 • Det er sjovt, det med julemanden for jeg har selv som barn synes det var dybt åndssvagt. Vi er til gengæld også blevet opdraget til at tro på nisserne, der boede på loftet, og det var da langt mere realistisk at hver familie havde en lille nisse familie der tog sig af dem end at hele jorden skulle passes af en stakkels overbebyrdet julemand og nå hele verden rundt 😀 Jeg skrev laaaange breve til nisserne og spurgte ind til hvem de var, hvordan det gik om de ønskede sig noget, og om de egentlig godt kunne lide risengrød eller om de hellere ville have noget andet? Min mor skrev så trofast tilbage, haha.

 • Dig, der er ordblind. Der er heller ikke nogen af os andre ikke-ordblinde, der kan stave alt rigtigt. Det er derfor, der findes retskrivningsordbøger (og Google).
  Din hemmelighed er i øvrigt korrekt stavet! Awesomeness lige dér!

 • Ahahah den med ikke at vaske hænder er totalt mig! Altså…. jeg har ikke indsendt hemmeligheden, men det er TOTALT mig haha

 • Jeg er helt vild efter at afprøve om lyset i prøverum virkelig er så godt til at se hudorme med! har aldrig tænkt over det før nu!!!

 • Annette Aarre Dalsgaard

  Ha Ha Miriam du så er busted 😛 Men flot klaret, at du har holdt fingrene fra isen i hele to uger 😀

  • Haha, altså, når jeg en sjælden gang har min egen hemmelighed med, så er den selvfølgelig ikke så åbenlys! 😀

Der er lukket for kommentarer.