Ond i sulet + en vinder

vgbhj

(Reklame. Agtigt. Tror jeg? Der bliver trukket en vinder af en konkurrence, hvor præmien var sponsoreret, okay?)

Jeg er lidt en sur kælling i dag. Jeg ved ikke hvorfor – nej, det er ikke PMS – jeg har bare en af de der dage, hvor mennesker pisser mig af. Alle mennesker. Og således har jeg i dag været ved at spasse ud på:

  • Manden i Netto, hvis rullekurv knirkede som en nonnes underliv, og som insisterede på at forfølge mig rundt i butikken.
  • Cyklisten, som to gange i streg kørte op på venstre side af mig, da vi stoppede ved røde lys, så jeg blev nødt til at overhale ham igen, når der blev grønt.
  • Min mor, der sendte mig en livet-er-fantastisk-sms fra Grækenland eller Tyrkiet, eller hvor hun nu er henne. Hmpf. Jeg er i Danmark og skal have rugbrød til aftensmad.
  • Kenneth Kristensen Berth, der lige lavede en snigerbemærkning om, at min kendiskæreste, Abdel Aziz Mahmoud, vel strengt taget godt kunne være en del af al-Quada. Sådan taler man ikke om mine mænd!

Men! Alt er ikke skidt! På den utroligt positive side har jeg nemlig i dag også den store glæde at fortælle Caroline Stadsbjerg, at hun har vundet et par sko fra Roccamore. Og det kan om noget mildne mit humør, for hvem elsker ikke at give gratis ting væk? (Også selvom jeg strengt taget kun er formidler.) Tillykke! Du får en mail fra Roccamore en af dagene, så hold øje med din inbox.

Nu vil jeg gå i køkkenet og forberede noget aftensmad med en skrækkeligt masse parmesan, for hvis alt andet fejler, virker ost altid på ond-i-sulethed. God fredag! 🙂

Kommentarer (21)

Der er lukket for kommentarer.