Kommentarer (24)

 • Åh, dig i fertilitetsbehandling, I hear you! Vi har prøvet at blive gravide i 2 1/2 år og jeg er ved at tude, når jeg (overalt) ser smukke gravide maver! Det skal nok komme til dig, og mig forhåbentligt 🙂

  • Jeg er med på det hold! Jeg tror vi er mange i den samme kedelige båd og kan snart ikke magte flere annonceringer om graviditet eller se på flere gravide maver.. Er lidt en mavepuster hver gang. Lykken skal nok tilsmile os! Hang in there!

  • Tusind tak, forfærdeligt at vi er så mange der bøvler med det, men alligevel “rart” at vide, at man ikke er alene og at der er lys i enden af tunnelen. Held og lykke til dig også

  • Her tog det 3 år i behandling før vores søn kom til verden. Nu er han 1 1/2 år og jeg er 3 mdr gravid igen! Naturligt! Nogen gange sker der altså mirakler. Krydser alt for at lykken vender jeres vej snarest.

  • Vi er også i fertilitetsbehandling herhjemme, og jeg vil også gerne af alle gravide kvinder. Der er ALT for mange af dem. Krydser fingre for heldet snart er med os 🙂

  • I skal holde ud piger, for det skal nok komme. Kan sagtens forstå hvis i bliver irriteret over scanningsbilleder på fb og gravide maver ude i gadebilledet, når i selv står i sådan en vente position – men chancen for, at mange af de gravide kvinder faktisk også har været i behandling er jo stor. Mine forældre var i behandling i over et årti og så holdte de en måneds pause, hvor min storebror blev til helt uden behandling, så mirakler sker.

  • Det er ikke kun når man er i fertilitetsbehandling ….
   Jeg har blevet rimelig let gravid – men aborterede hver gang (mindst 9 gange på 5 år) inden det til sidst lykkedes mig at få min yngste datter 🙂
   Jeg havde det også så dårligt med alle de gravide, især når jeg lige havde aborteret 🙁

 • Dig med den døde far jeg kan virkelig følge dig. Min far døde for 25 år siden, da jeg var helt lille og jeg håber stadig hver dag det er en joke.

 • Kære dig i fertilitetsbehandling. Jeg håber og tror på, at det snart lykkes. Vi var 2 år, 3 insemineringer og 1 spontan abort om at lave vores søn, og jeg ville gøre det hele om og om igen, for at få ham. Men jeg var nøjagtig, hvor du er nu mentalt dengang. Jeg hadede alle gravide og jeg hadede alle gravid-annonceringer på facebook som pesten. Nu ser jeg det som, at skæbnen ville give os netop dette barn, og han var nu engang først klar langt senere, end vi startede med at prøve. Jeres barn bliver fantastisk! Tro på det! 🙂 Held og lykke til jer!

  • Puha, sikke en omgang for jer også! Men jeg har også en veninde, der siger, at det bare er fordi, at det barn som vi var bestemt til at få, tager ekstra lang tid at lave 🙂 og tillykke med jeres søn! Min søster har lige fået en datter mere, og det gode ved babyer er jo, at de er fantastiske, så det der stik i hjertet man selv får, bliver til kærlighed med tiden 🙂

 • Jeg mistede også min far som 5-årig. 20 år senere håber jeg også stadig at han kommer gående ind af døren en dag.

 • Jeg mistede min far for 11 år siden, og drømmer ofte, at han stadig er live et sted – det er han jo heldigvis også i mine drømme. Men det gør stadig lige ondt, når jeg vågner, og han jo i virkeligheden slet ikke er her – det er tusind gange værre end at vågne fra et mareridt…

 • Jeg mistede min far for “kun” 6 år siden i starten af 20’erne, og jeg venter stadig på nogen fortæller mig, det er en dårlig joke. Når andre af mine venner har mistet en forældre, bliver jeg ved med at tænke, at nu er det ovre. Nu er det en andens tur, og min far kan komme tilbage.

  Det gør mig både glad og trist at høre, at den følelse aldrig går væk. Glad fordi jeg ikke er alene, trist fordi det er så fandens hårdt, at vende sig om på gaden efter “ham” gang på gang…

 • Jeg mistede min far for 3 år og 11 måneder siden. Jeg kan til tider blive død misundlig på dem som stadig har en far.

  • uha kender godt den følelse i dag (d.23/9/16) er det 1 og 10 måneder siden min mor gik bort af kræft, og når fremmede siger: “det kan du da bare snakke med din mor om” så bliver jeg ked, det bliver så ikke bedre af at mig og min fars forhold er på det punkt der hedder: vi er kollegaer fra hver vores afdeling og ikke mere. dem der tværer mest rundt i det er dem der siger : “det er en ung alder at leve uden forældre hvordan klare du det?” jeg bliver “jeg har ikke et valg så luk R****, du ved da ikke en skid om hvordan er er som person”

 • Min far døde for 18 år siden (wow, tiden går!). Jeg har det præcis som jer andre. Hvor er det rart ikke at være alene. Jeg troede egentlig jeg var lidt småskør på det punkt.

 • Gift på 4. år og aldrig haft sex? Er det proformaægteskab, arrangeret eller…? Undskyld jeg spørger, men tænker blot om der kan være en “fornuftig” forklaring på det eller, om I evt kan tale om det eller gå i terapi?…

 • Kære alle jer i fertilitetsbehandling, jeg føler med jer, det må være svært at se gravide over det hele. I burde faktisk have lov til at råbe af dem og hade dem lidt må i også. Jeg stiller gerne op som en i kan råbe af i fællesskab eller bare hade lidt på.

 • I må også gerne hate på mig og råbe, hvis I ser mig komme vraltende ned ad gaden med min gravide mave, eller hører mig brokke mig over det barn, vi allerede har i forvejen. Græsset er altid grønnere på den anden side, men jeg føler med jer! Så råb bare ❤️

 • I morgen (d. 12/10) er det en måned siden, at jeg mistede min far. Jeg er kun 20, og kan ikke holde tanken ud om, at jeg resten af mit liv, vil spejde efter ham på gaden, i supermarkedet og ved indgangen til mit arbejde

Der er lukket for kommentarer.