Jeg er jo Bridget Jones #245

1. Det pisser ned i en virkelig voldsom grad, så apropos gårsdagens indlæg har jeg truffet den meget modne beslutning at ringe efter en pizza. Det kan ikke forventes, at jeg både skal ud i regnen og lave mad selv… Vel?

2. En pizza vil nok også hjælpe lidt, for af virkelig bizarre årsager har jeg virkelig onde andendagstømmermænd på trods af, at jeg drak meget begrænset i fredags. Fordi jeg drak så begrænset, mente jeg ikke, det var nødvendigt for mig at drikke de der 1½ liter vand, jeg sædvanligvis bunder efter en bytur, og det kom altså tilbage og bed mig i røven.

3. Fredagens aktivitet var i øvrigt Amy Schumer-show med Topmodel-pigerne, og i fremtiden tager jeg kun i byen med modeller, for det resulterer tilsyneladende i, at meget fulde mænd sætter gratis champagne på bordet.

4. Fik dog jævnt meget noia på, da jeg kom hjem og opdagede, at min altandør var lukket. Jeg sværger på alt, hvad der er helligt, at jeg lod den stå åben, da jeg tog af sted. Har jeg spøgelser? Og kunne de i så fald ikke tage opvasken i stedet for at lukke altandøre?

5. Skæbnen ville selvfølgelig også, at årets værste tømmermænd faldt sammen med, at mine overboer holdt fest. Ikke en ost-og-vin-fest som ellers er kutymen på Østerbro, men en skråle-med-på-Justin-Bieber-fest. Kill me, kill me now.

6. Gik og ventede på, der blev sat nogle penge ind på min konto, og var faktisk ved at blive lidt mopset over, at det tog så lang tid, indtil jeg besluttede mig for at tjekke det kontonummer, jeg havde givet dem, og opdagede, at der manglede et ciffer. Jeg er en idiot.

7. Her ville jeg gerne lave et punkt om, at jeg i går tissede i mit badekar, fordi mit toilet var stoppet, men jeg syntes måske alligevel, det blev lidt for TMI.

8. Jeg kan aldrig helt lure, om jeg skal være glad eller skuffet, når jeg modtager en ordre med tøj fra en webshop, og størstedelen af den skal returneres. Jeg mener, selvfølgelig er det skod, at tingene ikke passer, men det føles også lidt som at få gratis penge, når man sender skidtet tilbage igen, ikke?

9. Jeg er seriøst ikke skabt til livet uden kæledyr. Ni dage uden Frank og jeg overvejer lidt at købe en bamse, så jeg har et eller andet at sove med om natten, indtil vi bliver genforenet. (Alternativt kunne jeg selvfølgelig genoprette min Tinder-profil?)

10. Både Facebook og blogland spammer mig ned med konkurrencer om billetter til premieren på den nye Bridget Jones-film og folk, der skal af sted dertil, hvilket svier en lille smule, for der er tilsyneladende utallige billetter til arrangementet, men jeg er ikke blevet fundet værdig til at deltage. Det er på en måde lige dele ironisk og passende, ikke? Heldigvis er der en anden blogger, der er blevet inviteret og har lovet at tage mig med som sin +1, så jeg sniger mig med alligevel. I kan ikke holde mig væk, bitches! 😀

Kommentarer (14)

  • Ja, jeg så godt, at du havde vundet billetter, men der havde jeg heldigvis allerede sikret mig en invitation! 😀

  • Det er i hvert fald lidt fjollet, hvis man alligevel inviterer en ordentlig mængde bloggere. Jeg mener, man er jo sikret gratis reklame hos mig! 😀

 • Det der med manglende ciffer/forkert kontonummer minder mig om:
  Vi har en opsparingskonto og noget budget, som har overskud fra tid til anden, så vi flytter nogle gange lidt rundt på pengene. Det var jeg ved at arbejde i, og skulle så overføre nogle penge (8.000 kr) til min mands konto (vi har totalt fællesøkonomi, men hver vores lønkonto). Nåmen, min mand stak mig hans dankort, for bagpå dét står jo kontonummer. Så jeg overførte pengene.
  En uges tid senere spørger min mand, om jeg ikke havde overført de penge – for han havde ikke modtaget nogen? Jamen, det havde jeg da! Og de var også hævet på min konto… Ved nærmere eftersyn viste det sig, at jeg var kommet til at overføre pengene til hans kortnummer frem for kontonummer! Damn you, halvmørke sofahjørne! Kontakt til banken; Ja, pengene var overført til en mand i en nærliggende by. Og så kan man ikke bare føre pengene tilbage igen!! Næh, banken skulle kontakte manden og få hans tilladelse til at føre pengene tilbage! Så det gik vi og ventede på svar om… Heldigvis sagde han ja… Men hold kæft, hvor var julen tæt på at blive afskaffet det år!

 • Haha, jeg SKAL også bunde 1,5 liter vand og æde noget med riiiiglig salt inden jeg dejser om, men det er virkelig også en sikker vinder. Falafler med chilimayo og en skudefuld fun, så er jeg dobbelt så fresh dagen efter 😀

  – A

Der er lukket for kommentarer.