Jeg er jo Bridget Jones #237

oiuhjklæ.l,mjiop

1. Jeg havde sat mig for at rydde op i min skosamling i dag. Dokumenterede det sågar på Instagram, fordi jeg tænkte, at der så var mere pres på og derfor større sandsynlighed for, at jeg rent faktisk fik det gjort. Men nej.

2. …Til gengæld lykkedes det mig at købe et par nye sko (hallo, rabatkode til Zalando!), hvilket må siges at være det stik modsatte af det planlagte mål. Well done.

3. Apropos sko, havde jeg i onsdags taget et par meget fine støvler på, der gav mig meget pæne ben. Så pæne, at jeg havde travlt med at beundre dem i vinduet på en bygning og derfor var millisekunder fra at vade direkte ind i et skilt.

4. Min seneste Asos-ordre kom i denne uge og var med en enkelt undtagelse en kæmpestor fiasko. Fx lykkedes det mig rent faktisk at købe en kjole, jeg har i forvejen.

5. Derudover købte jeg det nye it-item i blogland – solbrillerne vist ovenfor (reklamelink), som er så pæne og billige! Jeg har savlet for sindssygt over dem hos både Cana og Christina, men da de blev placeret i mit ansigt, kom mit hoved pludselig til at ligne en kartoffel.

6. Jeg er stadig ret dårlig til det der med at være selvstændig, men jeg er blevet virkelig glad for frokostmøder. “Hey, vi vil muligvis gerne give dig nogle penge, og derfor vil vi gerne give dig noget mad, mens vi snakker om det.” Kunne vi få noget mere af det?

7. Det ser pt ud, som om jeg har været oppe at slås med en tjørnehæk, fordi Frank trængte gevaldigt til en børstning på maven. Det er Frank selvsagt ikke fan af.

8. Der er en flue i min stue, der bliver ved med at flyve ind i vinduet, og lyden driver mig langsomt til vanvid, men når jeg vil slå den ihjel/lukke den ud, er den pludselig væk… Spøgelsesflue?

9. Tog en halv bøtte Carte D’Or ud af fryseren for at finde noget kylling inde bagved. Glemte at sætte bøtten ind igen. Opdagede den først dagen efter, fuldstændig smeltet og ureddelig. Græd lidt.

10. Som trøst lavede en hel portion pandekager. Idéen var at spise et par stykker og så gemme resten til, når jeg henover de næste dage fik lyst til noget sødt. Jaeh, nej. Der var ikke noget tilbage at gemme. Der er en grund til, at Rasmus Klump er så æbleformet.

Comments (16)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.