Jeg er jo Bridget Jones #237

oiuhjklæ.l,mjiop

1. Jeg havde sat mig for at rydde op i min skosamling i dag. Dokumenterede det sågar på Instagram, fordi jeg tænkte, at der så var mere pres på og derfor større sandsynlighed for, at jeg rent faktisk fik det gjort. Men nej.

2. …Til gengæld lykkedes det mig at købe et par nye sko (hallo, rabatkode til Zalando!), hvilket må siges at være det stik modsatte af det planlagte mål. Well done.

3. Apropos sko, havde jeg i onsdags taget et par meget fine støvler på, der gav mig meget pæne ben. Så pæne, at jeg havde travlt med at beundre dem i vinduet på en bygning og derfor var millisekunder fra at vade direkte ind i et skilt.

4. Min seneste Asos-ordre kom i denne uge og var med en enkelt undtagelse en kæmpestor fiasko. Fx lykkedes det mig rent faktisk at købe en kjole, jeg har i forvejen.

5. Derudover købte jeg det nye it-item i blogland – solbrillerne vist ovenfor (reklamelink), som er så pæne og billige! Jeg har savlet for sindssygt over dem hos både Cana og Christina, men da de blev placeret i mit ansigt, kom mit hoved pludselig til at ligne en kartoffel.

6. Jeg er stadig ret dårlig til det der med at være selvstændig, men jeg er blevet virkelig glad for frokostmøder. “Hey, vi vil muligvis gerne give dig nogle penge, og derfor vil vi gerne give dig noget mad, mens vi snakker om det.” Kunne vi få noget mere af det?

7. Det ser pt ud, som om jeg har været oppe at slås med en tjørnehæk, fordi Frank trængte gevaldigt til en børstning på maven. Det er Frank selvsagt ikke fan af.

8. Der er en flue i min stue, der bliver ved med at flyve ind i vinduet, og lyden driver mig langsomt til vanvid, men når jeg vil slå den ihjel/lukke den ud, er den pludselig væk… Spøgelsesflue?

9. Tog en halv bøtte Carte D’Or ud af fryseren for at finde noget kylling inde bagved. Glemte at sætte bøtten ind igen. Opdagede den først dagen efter, fuldstændig smeltet og ureddelig. Græd lidt.

10. Som trøst lavede en hel portion pandekager. Idéen var at spise et par stykker og så gemme resten til, når jeg henover de næste dage fik lyst til noget sødt. Jaeh, nej. Der var ikke noget tilbage at gemme. Der er en grund til, at Rasmus Klump er så æbleformet.

Kommentarer (16)

 • Øøøøv, dit affiliate-link til solbrillerne virker ikke, og kan ikke finde den specifikke model inde på ASOS!

 • Jeg vil helt vildt gerne se din skosamling, i en video måske?
  Og unboxing video næste gang du køber designer sko 😉 Jeg er afhængig af dem

  • Jeg har faktisk vist min skosamling frem ved flere lejligheder, men der er en opdateret udgave på vej. 🙂

 • Vil lige for en sikkerheds skyld opfordre dig til ikke at tjekke dit look for meget når du cykler….altså det er selvfølgelig noget jeg ved fra en anonym ven 😉
  Og så håber jeg virkelig dubletkjolen er fin.

 • Åhh, hvor er jeg glad for at læse nr 10. Har ikke tal på hvor mange kager/guf jeg har købt og bagt for at have det til gæster eller nogle dage. NOT!

 • Åh, kender det med solbriller. Jeg har virkelig svært ved at fide solbriller, der klæder mig (ligner lidt en flue når jeg har solbriller på). Til gengæld har jeg et godt hatte-hovede. Og tillykke med skoene – det er altid en fest at tilføje et nyt par til samlingen.

  PS: det er helt OK at græde over spildt is …

  • Jeg glemmer altid, at jeg har et kæmpehovede og derfor skal have tilsvarende solbriller. 😀

 • Jeg stemmer også for en video, hvor du fremviser dine sko!

  Forresten når du sender ting retur til Asos, plejer du så at købe en forsendelseskvittering som “proof of postage”? Eller printer du bare returlabelen ud, smækker den på pakken og sender den af sted uden videre?

Der er lukket for kommentarer.