Under 250 kroner (PLUS rabatkode!)

+0iopæøælkop

Nummer 1, nummer 2, nummer 3 (mit kongerige for bryster, der kan stå selv!), nummer 4, nummer 5, nummer 6, nummer 7, nummer 8, nummer 9, nummer 10, nummer 11, nummer 12, nummer 13, nummer 14, nummer 15.

Reklame

Zalando holder fødselsdag og kører i den forbindelse med en af deres forholdsvis sjældne rabatkoder, så har man gået og luret på noget, så er det altså nu, man skal slå til – især fordi den også gælder på udsalget! Koden hedder BDAY45DK, giver 10% og gælder kun til og med i morgen den 10/7. Der er desuden det lille aber dabei, at man skal handle for over 500 kroner, men Zalando kører jo med både fri fragt og retur, så man kan altid bare returnere, hvad man alligevel ikke har råd til. 😀

Dette er et affiliateindlæg, hvilket betyder, at klikker man sig ind via et af mine links og køber noget, får jeg 7% af salget i kommission. Man behøver ikke købe noget af det viste i collagen, man kan også bare klikke sig ind på Zalandos forside her og selv finde pæne ting. Husk også, at man under fanen Støt bloggen altid kan finde links til de webshops, jeg samarbejder med, hvis man vil være med til at bakke op om bloggen. Det er blandt andet Asos (der også pt kører udsalgt med op til 70% off!) og Boozt, så der er masser af godt at komme efter! Tusinde tak for støtten til de af jer, der ikke undgår affiliatelinks som pesten. 😀

Kommentarer (11)

Der er lukket for kommentarer.