Delleskjulere #3 (+ rabatkode)

sdfghjkjgfg

Nummer 1, nummer 2, nummer 3, nummer 4nummer 5, nummer 6, nummer 7, nummer 8nummer 9, nummer 10, nummer 11, nummer 12.

Reklame

Apropos deller, så har der været flere ønsker om et nyt delleskjulerindlæg. De rigtig gode nyheder er, at jeg har udvidet hele affiliateprojektet, så jeg nu udover trofaste Zalando også samarbejder med blandt andre Asos, Boozt, Bestseller og Stylepit. (Sidstnævnte kører i øvrigt pt med 200 kroner i rabat på alle ordrer over 800 kroner med koden DK2BDAY. Der kan man blandt andet få den kimono, jeg havde på til biografeventet, som flere af jer var meget begejstrede for.) Det betyder selvfølgelig, at udvalget af produkter er noget større, hvilket giver mig flere muligheder for at give jer fx fremragende kjoler eller pæne sko. Hurra! Jeg er især meget begejstret for at få fingrene i Boozt, der har SÅ mange gode delleskjulermærker. Snapchatfølgere (brugernavn: miriam.poulsen) vil fx vide, at jeg selv for nyligt har investere i både kjole to og kjole tre på collagen, som begge kan anbefales. Især den fra Ilse Jacobsen er fantastisk. Fremhæver taljen og skjuler maven. Jeg er helt pjattet med den!

Som altid når jeg laver disse indlæg, er alle links affiliatelinks, hvilket betyder, at jeg får kommission, hvis I klikker jer ind på en webshop herfra og køber noget. Man behøver ikke specifikt købe noget af det, jeg viser frem i indlægget her – det eneste, der tæller, er, at I har klikket jer ind på shoppen fra et af mine links, så støtter I bloggen ved jeres køb. Forskellige webshops kører med forskellige procenter i kommission, men typisk ligger de på mellem 5%-15%.

Kommentarer (20)

 • Vil du ikke overveje st skrive mærke og pris i stedet for kun at skrive nummer x? Det giver et meget bedre overblik. Jeg orker ikke at trykke på et link eller fem hvis jeg ikke har lidt mere info på forhånd. Fx pris..

  • Umiddelbart nej. Det tager virkelig(!) lang tid at lave collageindlæg, og det ville forlænge arbejdsprocessen meget at skulle hitte rede i, hvilken pris og hvilket mærke hører til de forskellige produkter. Der er tale om ét klik, hvis man ser et produkt, man er interesseret i. Jeg synes ikke rigtigt, ens indsats kan blive mere minimal end det. Hvis man synes, det er for meget arbejde, så er interessen for produktet måske heller ikke så stærk. 😀

 • Miriam! Dette kommer til at lyde så vanvittigt mærkeligt, men jeg tænker at du måske kan huske lidt mere end mig 😉

  Kan du huske en dansk ungdomsserie fra 90’erne, omhandlende fire unge som på en skoleudflugt bliver væk/bidt/noget og bliver til vampyrer? Jeg har ledt og ledt, men kan simpelthen ikke huske hvad serien hed! Jeg er selv årgang ’94, så jeg har måske i virkeligheden været lige lille nok – og muligvis derfor kan jeg ikke huske nok. Du er et par år ældre end mig, så jeg tænkte, om du kunne huske det????

  Sorry for lidt off-topic spørgsmål (og mega random, I know), men jeg ANER ikke hvorfor jeg tænker, at du måske ved det? 🙂

  Weekendkrammer fra Caroline

  • Jeg er bange for, du skal finde en, der er endnu ældre. Jeg var et barn det meste af 90’erne, så jeg har næppe fået lov til at se noget så “voksent”. 😀 Du skal nok finde en, der var teenager i halvfemserne for at ramme plet. Med mindre det var noget, der blev genudsendt, siden du kan huske det? Hos mig ringer der desværre ikke en klokke. Det lyder ellers som noget, jeg ville have været vild med!

  • Tak for svar! Måske har du ret, det kan være at jeg skal have fat i én som nærmere var teenager i 90’erne 🙂 Jeg søgte nettet tyndt (igen) i går aftes og fandt ingenting.. Jeg må i gang med at grave dybere – TUSINDE tak fordi du tog dig tid til at svare på noget så mærkeligt 😀

  • Selv tak, selvom jeg ikke kunne være til megen hjælp. Der er ikke noget værre, end når Google en sjælden gang ikke kan hjælpe!

 • Av, nummer 11 er pæn! 😀 Kunne man købe den til sig selv, fordi man lige har fundet den fedeste praktikplads? Som en ‘hold kæft, du er god gave’ (sig ja!) 😉

 • Haps, 200 kr sparet! Havde ellers lige købt et par sneakers på Zalando, som er på vej – men de ryger altså retur, for nu er samme sneakers op vej fra stylepit.. Bare en del billigere. Med link-penge til yndlings-blogger, naturligvis. 🙂

  Forøvrigt – kan det passe, at du engang skrev noget om ASOS’s curve-ting? Hvis du har erfaring med det; ved du, om en 18 i curve svarer til, er mindre eller større end en 18 fra deres “almindelige” linje? Lurer på en kjole der findes i begge udgaver, nemlig. TAK for hjælpen. 😀

  • Jeg siger tak! 😀

   Hvis du normalt er en 18, så gå efter den i den almindelige kollektion. Jeg har kun købt tre Curve-kjoler i min tid, men de har alle været mindre end den 16, jeg normalt bruger, så vil bestemt sige, at Asos Curve er lille i størrelsen!

 • Nu sidder fedt jo forskelligt på folk, og rigtig mange af dine fine udvalgte kjoler har selvfølgelig udgangspunkt i din figur. Jeg tænkte på, om du kunne lave et indlæg med delleskjulere til æbleform i stedet for? Er nemlig ikke så begejstret for hvor fokus på kjolen er, i forhold til at det er hvor jeg er aller rundest 😀 wow giver det noget mening? #48 timer #døreligionseksamen

  • Yes yes, det giver totalt god mening! Problemet er bare, at jeg ikke har så meget erfaring i, hvad der er pænt til æbleformede figurer, så jeg ved slet ikke, hvordan jeg skulle lave sådan et indlæg. :-/

 • Altså. Jeg har lige købt sko til min søn på Zalando og så kunne jeg huske noget om at du får procenter. Kan du ikke Zalandolinke eller noget ude i siden på din blog? Jeg måtte ind og søge på dine indlæg, for at finde ud af det (dedikeret læsertype alligevel 😉

  Når, men nu er der købt sko og sandaler til sønnike. Og lidt link-lovepenge til dig. Hvis jeg altså har gjort det rigtigt…

Der er lukket for kommentarer.