Gammelt hår. Yikes.

collagekl

Tænk, hvis man var sådan en, der kunne lave en collage med alle sine hårfarver gennem årene. Min søster har været alt fra Pippi Langstrømpe-orange til auberginefarvet, og jeg har stadig ind imellem problemer med at huske, hvilken farve er hendes naturlige. Mit eget hår er stædigt og nægter at blive succesfuldt farvet, med mindre det bliver gjort hos en frisør, der rent faktisk ved, hvad hun laver. Og jeg har trust issues, når det kommer til frisører. Det er en krølleting. Så det er ikke, fordi jeg ikke kan lave en collage med alle mine hårfarver, den ser bare sådan her ud…

Da jeg var 15, ville jeg være blond. I stedet blev jeg tisgul. Selvgjort er ikke altid velgjort. Nogle gange skulle man nok bare have ladet være. Da jeg var 22, blev jeg dumpet, og alle ved, at det betyder en obligatorisk hårændring, så min hårfarve blev mørkebrun. Det holdt ikke mere end et par uger (men længe nok til, at jeg blev fotograferet smilende med en baby?!), og så var jeg tilbage igen.

De resterende 29 år og x antal måneder har jeg haft min naturlige hårfarve. Og altså, den er da meget pæn, men kun lige en tak mere interessant end den gennemsnitlige leverpostej. Nu er der til gengæld en uge, til jeg skal aflevere speciale og dermed starter den store fejringsfest, som jo altså inkluderer en drastisk hårmakeover. Jeg har mere eller mindre lagt mig fast på et look, så nu håber jeg bare, at det rent faktisk er ladesiggørbart. Hvis ikke, så håber jeg bare, at det ikke bliver tisgult…

Kommentarer (8)

  • Please sig, at det er det lyse med de mørke rødder! Du ku være sååååå White Beyonce med det hår ❤️

  • Sådan! Håber du får et godt resultat.
    Jeg er pt. lidt over halvvejs med mit speciale, og jeg har ikke farvet hår i ca. tre år. Så i morgen fejrer jeg – med farvning og klipning hos frisøren – at jeg i det mindste har overlevet de første tre måneder 😉

    I øvrigt pisse meget held og lykke med specialet. You can do it 🙂

  • Uhh spændende! Jeg har selv et rimeligt afslappet forhold til mit hår, for herregud det gror jo ud igen. Jeg har været lyshåret, rødhåret, mørkhåret, næsten sorthåret (jeg valgte den mørkeste mørkebrune de havde og lod den sidde i ekstra længe, fordi min far ikke ville lade mig farve det sort. rebelsk 16 årig ftw!), eksperimenteret med nogle dreadlocks, været korthåret og i en periode været karseklippet. Jeg har også eksperimenteret med alt indenfor pandehår både lige, skråt, en blanding, osv osv osv. Jeg tror dog, at jeg har lagt det lidt bag mig og klarer mig ok med mine lyse reflekser og low lights til en pandehårsløs page, fordi fuck leverpostej/kommunefarvet hår.

    • Hvis mit hår havde villet tage imod almindelig farve, så tror jeg også, jeg havde været mange flere hårfarver, men det bliver lidt for besværligt (og dyrt!), når man skal forbi frisøren hver gang.

Der er lukket for kommentarer.