Kommentarer (13)

 • Den med manden i Kina… altså. How does it even work? Må næsten være noget kontor-pjat. Håber kineseren kan dansk.

  Og den sidste med lillebror. Har vi ikke alle oplevet noget i samme dur?

  Glæder mig IKKE til at min søn begynder at tage lange bade og synge imens

   • Rammerne har aldrig været væk fra hemmelighederne. De er kun udskiftet i Læserhjælp-indlæggene, og det er primært, fordi indsendelserne er så lange, at de sjældent kan være deri.

  • Jeg ved at man inden for megen programmering bruger fx. indisk arbejdskraft til at lave meget af heste-arbejdet – tænker at det godt potentielt kunne være sådan noget man kunne videre out-scource. Om kvaliteten bliver super nok however… tja 🙂

 • kan så meget følge dig med tissemanden i munden, jeg kan heller ikke.. har aldrig givet min kæreste et blowjob og han vil heldigvis heller ikke have et (siger han ihvertfald) ;-).

  • han har prøvet det før, men han sagde selv før, at jeg sagde noget, at han ikke brød sig om det 😉

  • Det der med blowjobs… Jeg har personligt aldrig mødt en mand, der ikke brød sig om blowjobs, men jeg har mødt mange, der løj om det, fordi de havde en kæreste, der ikke kunne lide at give et. På den ene side er løgnen jo velment og et ønske om ikke at få kvinden til at føle sig seksuelt utilstrækkelig, på den anden side har jeg det stramt med løgne, uanset grunden. Jeg ville nok tilslutte mig teorien om, at han lyver. Det er ikke nødvendigt for dig verbalt at udtale, at du ikke bryder dig om den slags, før han har lugtet lunten. Men hvis I begge føler jer tilfredse med jeres sexliv, som det er, så op i røven med blowjobs… No pun intented! 😀

  • vi havde ikke haft sex første gang, før han sagde det, hvilket passede mig rigtig fint, så lige på det punkt tror jeg ikke han lyver, det ville da være mærkeligt hvis han gjorde, når jeg ikke havde udtalt mig om det.

 • Haha wow der er så mange gode imellem og meget friskt med kærestens dick pic som baggrund – tænker han må føle sig lidt stolt over det.
  Hvis man synes folk er kedelige eller at man selv er, så er kuren disse indlæg!

  • Ja! Jeg har prøvet at indsende en del gange. Og så fik jeg to hemmeligheder i træk. Fåååårk, hvor blev jeg glad

Der er lukket for kommentarer.