Voksenønsker

5db8cf20-9f98-0132-a2ce-0e6808eb79bf

Jeg synes faktisk, det er pissenederen at være voksen, når det kommer til jul og fødselsdage. Ikke fordi jeg ikke er pjattet med gaver(!), men fordi jeg altid har problemer med at finde ønsker. Jeg savner bare at sætte krydser i et Fætter BR-katalog. Hvis jeg mangler en ny mascara eller viskestykker, så køber jeg dem jo bare selv. De ting, jeg virkelig ønsker mig, er ting, jeg ikke har råd til. Og så stort et budget har mine gavegivere ikke ligefrem. “Tillykke med fødselsdagen, Miriam! Her er et walk-in closet!” Not gonna happen.

Mest glad ville jeg nok blive for at få gjort nogle af de ting, jeg aldrig selv får taget mig sammen til. Som fx at få nogen til at se på den der svamp, der breder sig på min badeværelse, sikkert grundet luftfugtigheden fra mine uhørt mange karbade. Eller at få støvsuget under min seng, hvilket er tæt på umuligt, fordi mit soveværelse er så mikroskopisk, at sengen kun lige kan være der, og man derfor ikke kan rykke den nogen steder hen.

Allermest har jeg nok brug for en håndværker. Lyset i min gang er gået, og det er sådan en sær halogenopsætning, hvor man ikke bare kan skifte pæren. Håndtaget på døren til mit køkken er knækket af, og faktisk kan døren slet ikke lukkes ordentligt, fordi den tidligere ejer fyrede det hele til med maling i en sådan grad, at døren ikke længere passer i karmen. Mine ene hylde i soveværelset er ved at falde ned og bliver pt kun holdt oppe, af de virkelig mange skotøjsæsker stablet op på hylden nedenfor. (Se, det kan betale sig at have en stor skosamling!)

Det kan godt ske, jeg fylder 30 om 16 dage, men min lejlighed ved tydeligvis ikke, at vi skal forestille at være voksne. Jeg tror, jeg hopper på den lette løsning og ønsker mig en handyman-kæreste. To fluer, et smæk. Bum.

Kommentarer (17)

  • SMART! Jeg har jo ellers godt nok en far, det er mere det der med rent faktisk at få tingene gjort, der er problemet.

 • Man skal simpelthen ikke kimse af en handyman! Find en på Tinder! Det gjorde jeg. Han får et godt måltid aftensmad, jeg får lys i lejligheden. Det er det bedste jeg nogensinde har gjort!

 • Det lyder da virkelig velovervejet, synes jeg! Og så siger du, at du slet ikke er voksen?! Pjat med dig, og afsted og find den der håndværker, der bare fikser det hele

 • Tænk, for 5 år siden, var det der ALDRIG kommet ud af din mund (hånd) 😀 Jeg tror endda, jeg engang har sagt det til dig. Muligvis med tilføjelsen “..fra Randers” før det blev sjovt, forstås, altså at være fra Randers. Men jeg er enig, find dig en håndværker og få ordnet et par ting.. Hø.

  • Haha, altså, indtil videre er jeg kun gået med til handyman. Jeg tror stadig, jeg er for skeptisk til at gå efter en decideret håndværker. Jeg har det godt nok stramt med Kansas-bukser!

 • Uh den der med døren og malingen, den havde jeg også til min stue. Men da jeg bor til leje fik jeg min vicevært til at se på det, han tog noget sandpapir og gik igang med at file og vupti nu kan den lukkes helt! Så måske noget sandpapir kan hjælpe dig også? Anyway, bare et tip 😀

  Og pre-tillykke med the big 3-O

  • Men hvis man begynder at pudse op, så kommer det da til at se helt fucked ud med maling, no?

 • Jeg har fået fikset en del ting i mit håndværkertilbud med hjælp fra Tinder. Den ene har fikset mit køkken op med nogle ret fede løsninger – han blev dog betalt for det, da han ikke længere havde rollen som reel Tinder-date, men mere er sådan en slags ven. Med hænderne skruet godt på.

  I påsken lykkedes det mig at få mit nuværende Tinder-fund til at hænge en lampe op i mit køkken, OG vende lågerne på mit køleskab og fryser. Han var gratis, for betalte bare i naturalier over et par nætter. Det er skide smart! Til gengæld har jeg også støvsuget og gjort rent i hans lejlighed et par gange eller to – og jeg tager også imod kødelige ydelser den anden vej. Win/win 🙂 Det kræver selvfølgelig at man nok egentlig godt kan lide hinanden… Så ved ikke om man bare lige kan finde en fra den ene dag til den anden…. Har ikke forsøgt. Men da jeg var på Tinder, overvejede jeg en overgang at smide en lille notits ind i min tekst: Søger handyman. Nåede det dog aldrig.

 • Da jeg fyldte 20 ønskede jeg mig en støvsuger… Jeg har endnu ikke brugt den. Når jeg bliver 21 vil jeg ønske mig en boremaskine. Jeg kommer aldrig til at bruge den til noget vigtigt.
  Nå, tmi, over and out.

  • Jeg kommer aldrig til at ønske mig en boremaskine. Bruger man ikke sådan en hvert femte år? Så må far fandme træde til! 😀

 • Gammelt opslag, godt emne, nyt svar:

  Fik engang i gave af ekskæreste en boremaskine. Én af de bedste gaver, jeg nogensinde har fået. Han gav mig den, da jeg lige havde købt en gammel lejlighed, og han kunne godt se, at der skulle laves en del, og han ønskede, at jeg skulle være uafhængig af både ham og min far. Det er fedt som minimum at kunne bare lidt selv, som f.eks. at hænge en hylde op, forbinde et par ledninger og hænge en lampe op. At male og slibe og den slags er jo ganske enkelt. Selvfølgelig kan man bede om hjælp eller betale sig fra det, og der er begrænsninger på, hvad jeg selv kan finde ud af, men det er dybt tilfredsstillende at kunne lave de mest basale ting selv. Jeg er den utålmodige type, der ikke gider at vente på, at der skulle komme en mand forbi. Og når man først har stået på sit køkkenbord og lavet et kæmpe krater i en væg, fordi man har brugt et murstensbor i stedet for et bor til de dér tynde papvægge, man sætter op i en nybygget lejlighed, så lærer man også at fylde pænt op med generøse mængder af Polyfilla, og så køber man de rigtige bor.

  • Det er også fedt, hvis man kan gøre det selv. Jeg foretrækker bare, at få nogen med lidt mere styr på tingene til at gøre det for mig! 😀

Der er lukket for kommentarer.