Nye blogs?

tumblr_inline_miqnakBUC11qz4rgp_zps0b7c1aea

Jeg har en svaghed for små, nystartede blogs. Okay, mange nyudklækkede bloggere (undertegnede inklusiv) er selvfølgelig lige et par år om at lære det, men nogle kan bare det der. Og så er der noget helt unikt ved bloggere, der endnu ikke har adapteret det “korrekte” bloggersprog. Jeg talte med en anden blogger om det på et tidspunkt, og det er virkelig noget, der findes. Man censurerer automatisk sig selv, fordi der altid er en eller anden et eller andet sted, der bliver sur over selv de mest uskyldige, henslængte bemærkninger. Som fx at brokke sig over, at ens hår er tre timer om at tørre, når der findes folk, der bare drømmer om krøller.

Sidespor. Pointen var, at nye blogs eller bare små blogs har en tendens til at være lidt mere bramfri. Ikke så polerede. Og derfor er mine små blogs-anbefalinger også nogle af mine favoritindlæg. Og jeres. Det er fabelagtigt at opdage nye kvaliblogs! Jeg mener, selvfølgelig anbefaler jeg gerne ROCKPAPERDRESSES eller TwinPeaks, men dem kender I jo bare godt i forvejen, ikke?

Derfor: Kender I nogle nyopstartede og eller/små blogs, som jeg måske kunne være interesseret i at kigge forbi? Så råb op! Jeg vil gerne lave flere anbefalinger, men det kræver lidt, at jeg har nogen at anbefale… Indtil da kan I evt kigge forbi nogle af de gamle indlæg i serien. Ikke alle de anbefalede blogs er aktive endnu (vræl!), men der er guld imellem! Første, andet, tredje, fjerde, femte.

Kommentarer (61)

 • Halløj! Altså…. Jeg vil da gerne sådan relativt bramfrit anbefale mig selv!… Jeg er ellers ikke sådan én, der sædvanligvis er god til at reklamere for mig selv, men når du nu spørger så direkte… Jeg håber du har lyst at kigge ind forbi :-).

 • http://kraftedeme.bloggersdelight.dk/ – blog om kvinde, der er nybagt mor og kræftpatient. Meget rørende og meget nede på jorden.

  http://migogmintinderbaby.dk/ – Jeg elsker den. Mange folk siger “min blog er hudløst ærlig”.. Så læser man denne… Så blegner de andres ærlighed altså lidt. Shit, den er altså nogle gange tåkrummende pinlig. Hun har i øvrigt lige været til event og følt sig super akavet og ikke særlig sej med de seje. Den er godt nok ikke så ny, men jeg synes den er en anbefaling værd.

 • Jeg vil gerne anbefale Let’s Blog Some Shit! Bloggeren er Jeanette på 26 år, der skriver om alt fra styrketræning til torsdagsdrinks.

 • Jeg er ret crazy med AmarOrama. Hendes gakkerhistorie fik jeg helt ondt i hjertet af. Jeg forestiller mig at det er en lille hemmelig blog, men jeg ved det ikke.

 • Hej.
  Jeg har selv bloggen signeanett.dk 🙂
  Jeg er meget ny, så jeg er igang med at finde ud af hvordan jeg skal være som blogger og hvad jeg egentlig skal skrive om. Du er velkommen til at tage et kig! 🙂

  Signe <3

 • Den søde kløe, er ret sjov om dating og den søde kløe skrevet i et helt vildt sjovt sprog, kan klart anbefales. Mvh Marie

 • Åh Miriam, jeg ville ønske, du havde lavet det her indlæg, når jeg havde fået lidt mere styr på min blog. Lige nu er det mest bare en ugentlig logbog over hvad jeg laver, mens jeg er på udveksling i Stockholm. Men jeg har ambitioner! Du kan kigge forbi og så se igennem fingre med, at det kun er den øverste knap ude i siden, du kan trykke på.
  Og hvis du ikke synes, den er særlig god, så bare lige husk den til senere – it’s gonna get better.
  Nok undskyldninger. Den hedder http://www.kunstogvildtliv.dk.

  • Eishj!!! Det her tror jeg er et af højdepunkterne for min blogkarriere! Elsker din blog, og er så giga glad og stolt over, at du synes min er sej! Det er den fedeste kompliment!

 • Jeg er vild med voxtrup.dk! Og selvfølgelig migogmintinderbaby.dk og fenjadora.dk – og mortilelliot.dk. Og er man til engelsk, har min venindes meget nye blog potentiale – chloeemilysmomblog.wordpress.com

 • Jeg er sød og så spritny, at jeg kun har skrevet fem indlæg. Denne chance er dog lidt for god, så jeg lægger min selvrespekt på hylden og smider et ego-link: http://www.chatterings.dk – jeg vil dog lige tilføje, at jeg hverken blogger om mode, make-up eller træning, da jeg ikke ved det store om de to første (altså, kan da godt lide pænt tøj og pyntet ansigt) og for tiden kun bruger dårlig samvittighed på tredje.

  God fredag!

 • Jeg vil tillade mig at egotrippe nok til at anbefale vores nye blog. Den er små 14 dage gammel og er skrevet af to veninder, der forsøger at blive voksne, mens vi jonglerer mellem dårlig økonomi, mænd, der kysser horribelt, en hæmoride i ny og næ, lidt for meget rødvin og alt for lidt sex. Det er ærligt, ligefrem og der bliver ikke lagt fingre imellem. Ærligt, så prøver vi bare at blive voksne mens vi sender virtuelle breve til hinanden på tværs af Amager.
  /Hoe, http://www.amagerbreve.wordpress.dk

 • … Og så er jeg typen, der har drukket for meget vin (alene på en fredag aften med X-Factor i baggrunden), så jeg kan ikke huske, om vores URL er med .dk eller .com. Det er .com. Går i seng nu.

  • Tusind tak søde Lisbeth! Jeg sluprer kærligheden i mig! hah!

   Vil dog også lige kaste anbefalingen tilbage til Lisbeth her! Er du bogentusiast, og generelt glad for herlige formuleringer, så sving lige forbi Lisbeth også!

 • Miriam! Du skal herremeget læse min nye blog. Den er voldsomt kedelig lige nu, men det er også virkelig kedeligt ikke at have noget indhold i livet. Bær over, jeg gør, hvad jeg kan. Siden sidste indlæg, har mine røvhuller til børn været syge på skift, så nu emigrerer jeg snart. Og tager min blog under armen!
  Fire indlæg, læs nedefra:
  http://udenindhold.bloggersdelight.dk

 • Jeg er så dårlig til at finde nye, falder altid over de mere “prof” – det er dem bloglovin’ highlighter. Så vil se frem til dine anbefalinger 🙂
  Jeg blogger selv her: http://www.mrsmom.dk
  Kreativitet, familie, kolikbarn, kronisk hovedpine, lykke – lidt af det hele

 • Jeg startede min blog i september sidste år. Jeg skriver om finans og privatøkonomi på en seriøs sjov måde. Ofte krydret med GIF’s eller andet sjov, og så har jeg måske et sprog, der ikke helt egner sig til Børsen 😉

  http://www.funnyfinans.dk

  Men du er da velkommen til at tage et kig forbi. Jeg har selv fulgt dig længe, fordi du ikke er ligesom alle andre. Det er de blogs, jeg bedst kan lide at følge.

 • Jeg er sikkert hendes eneste læser, haha. Men faldt over ungtanten.wordpress.com for nogle dage siden. Det tegner sgu meget godt. Jeg vil ikke sige meget om hvordan jeg fandt den. Men det var en lidt spøjs Google-søgning, som ledte mig derhen 😀

 • Jeg synes du skal gå på Facebook og søge på migselvdennis. Det er min modige mand som skriver om det at være mand med en spiseforstyrelse.. Han er ærlig og skriver skide godt. Bare en lille anbefaling her fra.

 • Udover du selvfølgelig skal besøge undertegnedes eget domæne http://leapplus2.dk hvor jeg skriver om at prøve at opfinde en app uden at vide en fis om it, om min datter der er adopteret og og lidt om alt muligt andet ml himmel og jord. Af andre blog vil jeg også anbefale http://farudenfilter.dk – han er skidesur og skidesjov, og selvom han ‘råber’ højt så er det altidm et glimt i øjet. Jeg er også svært glad for http://sillewho.dk – hun skriver om livet (også når det er svært) og om mode.
  Enjoy

 • Jeg synes, du skulle tage en smut forbi tregodegrunde.dk. Cecilie, som har bloggen, har virkelig talent for at skrive. Hun er godt nok (desværre) fra bloggers delight, men hun har endnu ikke lavet spons indlæg, så der er ikke overflod af spons på hendes blog! Wiiiiin!

 • Jeg vil lige tillade mig først og fremmest at anbefale mig selv! Jeg ved ikke, om den falder i din smag (bare fordi jeg elsker din, betyder det jo ikke at du vil kunne lide min), men du er i hvert fald meget velkommen! nymaane.blogspot.dk

  Ellers har jeg lige en liste over mindre, men virkeligt fine blogs:
  – Indsætselvfancynavn
  – Decormaniac
  – Denpæneoverflade
  – Klarajanina

 • Jeg leger selv med det der blogmedie på http://www.colormecrazy.dk – om pip, kuk, eventyr, kager og kærlighed.

  Glæder mig til at læse nye anbefalinger fra din hånd! De nye små perler er oftest svære at finde, og min blogliste trænger bestemt til fornyelse 🙂

 • Sofieude.dk! Go, go, go! Hun havde ca. 20 følgere på Bloglovin’, da jeg fandt hende (mwuhahaha). Hun har vist fået et nul mere på, men hun er stadig pissesjov (også selvom hun ikke bryder sig om et eneste dyr i verden!) 🙂

 • Jeg vil da gerne anbefale min og en venindes blog. Den er lidt anderledes fordi indlæggene er breve vi skriver til hinanden. Og vi er mødre, uden styr på noget. Den ene af os forvekslede loppebid med skoldkopper, har lige født Lillebror, som er en pige, og den anden af os står midt i en separation.

 • Sikke mange gode forslag! Tak! Jeg glæder mig til at se nærmere på dem ved lejlighed. 🙂

 • Jeg vil helt klart slå et kæmpe slag for min venindes nyopstartede blog https://suulitarminkik.wordpress.com/ der beskriver hendes inderste tanker om hendes mange års kamp med depressioner, spiseforstyrrelse og manglende forståelse fra familiens side. Selvom jeg kender til hele hendes situation, gør det så ondt at læse det hele på skrift.

  Hun fortjener en ny læser eller to ❤

 • Er det så nu, man bare rækker hånden op og siger “mig mig mig” 😉 Håber du anbefaler lidt flere, når du har kigget. Jeg har virkelig brug for nogle nye blogs, jeg kan følge, og jeg er så dårlig til at opstøve de gode!

 • Jeg vil tilslutte mig koret, og være fuldstændig ublu, og foreslå… min egen blog? 🙂 Endnu leder jeg efter min egen stemme, men finder den nok mere og mere, fornemmer jeg.
  Desuden tak for dette indlæg – jeg har fundet et par nye blogs at følge 🙂 Så lækkert!
  http://www.frktornbjerg.dk

 • Jeg faldt forleden over http://www.u-middelbart.blogspot.dk, som er en vidunderligt velskrevet blog, der fluks kom på min egen favoritliste – og jeg er også rigtig glad for http://www.nomdemie.wordpress.com, der også skriver rigtig godt og humoristisk, hvilket altid er et sikkert hit i min verden. 😉

  Oooooog så har jeg naturligvis også selv en blog, som jeg hellere end gerne vil guide dig og andre læsere i retning af: Jeg skriver om popkultur og andre nydværdigheder (plus det løse) på http://www.snacksized.dk, og jeg savner sådan at have nogle læsere, der er friske på at ping-ponge lidt i kommentarfeltet og eventuelt komme med noget feedback på mine skriverier … Det er dejligt, at min mor trofast læser med og liker mine opslag på Facebook, men en endorsement fra https://www.miriamsblok.dk (som jeg i øvrigt også varmt kan anbefale!) ville være umådelig meget mere awesome! 🙂

 • Jeg har en lillebitte blog, som kun mine nærmeste følger med i pt. Og jeg har svedige håndflader og åndenød ved at skrive den her kommentar, fordi jeg pludselig bliver meget blufærdig. Men læs da endelig med, hvis du får lyst. Jeg blogger om alt og ingenting og med forskellige tidsintervaller (meget lidt pro-blogger-agtigt af mig, det er klart).

 • Jeg springer også i med list selvpromovering 🙂 er lige begyndt at blogge igen på nyt domæne. Planen er at smitte med lidt optimisme og positivitet gennem fortællinger fra min pt lidt nederen hverdag 🙂

 • Som så mange andre herinde vil jeg gerne lægge min egen blog Somjeger.dk i puljen 🙂 Det er længe siden jeg har skrevet på den, men jeg har alle intentioner om at tage skriverierne op igen. Jeg skal bare have fundet min form.

 • Ha, du er grunden til at jeg læser blogs, en veninde havde liket et af dine opslag på facebook, hvorefter det poppede op på min feed – så måtte jeg jo lige tjekke dig ud 😉 Og jeg blev hængende! De blogs jeg efterfølgende er begyndt at følge, er nogle du i sin tid anbefalede, blandt andet Rockpaperdresses…. Så jeg tænker at de blogs jeg læser er gamle i gårde. Dog har min veninde lige skrevet en bog, og på cautious (http://www.cautious.dk/) får man lov til at følge med i processen lige fra at finde et forlag der vil udgive, samt brudstykker af bogen 😉
  Selv har jeg startet en blog; http://www.18islands.dk – da min kæreste og jeg flytter til Færøerne – om 2-3 år. Denne process ville jeg gerne blogge om, men for at øve mig, er jeg startet ud allerede nu, bare om mit liv i KBH 😉

 • Jeg ved ikke om det er for sent, men så må du lade være med at godkende min kommentar Miriam 🙂

  Jeg ved heller ikke, om min blog overhovedet ville være noget for dig – men måske nogle af dine læsere er interesseret. Jeg blogger på http://www.mettesuniverse.dk og bloggen handler mest om hvordan livet er når man lider af borderline, depression og angst, da jeg synes det var svært at finde blogs der også var ærlige på den front.jeg er derudover også selverklæret crazy cat lady. Jeg blogger når jeg har lyst, så nogle gange kan der være langt imellem indlæggene.

 • Jeg elsker personligt at følge med hos to odenseanske blogger.
  Nr 1 er Lisbeth (http://moonlitmadness.dk) – hun har virkelig bare nogle fede vendinger på sin blog, så der er (næsten) altid et godt grin at finde ved at læse hendes blog.
  Nr. 2 er Jeanette (http://letsblogsomeshit.dk), elsker især hendes torsdags indlæg, hvor hun deler drinks (faktisk bare alle hendes opskrifter) og hun skriver også på en fantastisk måde, som bare giver en lyst til at læse mere !

 • Jeg har tre af slagsen.
  Startede den ene op for mange år siden, så stod den stille en periode. Men nu giver jeg den gas i blogland igen 🙂
  dagensglimt.blogspot.dk
  mad-ide.blogspot.dk
  gode-deals.blogspot.dk

Der er lukket for kommentarer.