Jeg kan ikke lige overskue…

exasperated-dumbledore

 • At jeg er løbet tør for den der virkelig gode skumbad, jeg bruger i mit badekar, som man kun kan få i Tyskland.
 • At jeg sendte et kapiteludkast til min specialevejleder og i bogstaveligste forstand fik det tilbage fuld af røde streger. Jeg følte mig 13 år gammel igen.
 • Ikke at begynde at stressryge som reaktion på ovenstående punkt. Måikkemåikkemåikke.
 • Min økonomi.
 • Hvorfor det eneste, der hjælper på min stadig skrantende hals, er at spise.
 • Folk, der bruger hemmelighederne til at komme af med aggressioner mod specifikke personer. Det virker ikke så hemmeligt, som det virker bittert.
 • Forårsrengøring.
 • At Paradise Hotel er startet igen, og jeg er nødt til at skuffe jer med ikke at lave recaps. De er simpelthen så tidskrævende, og jeg har nærmest ikke et ledigt minut for tiden. UNDSKYLD.
 • At jeg kom til at like en meget forhadt tidligere Paradise Hotel-deltager på Happn, fordi jeg ikke kunne genkende ham. Skandale! I’m off my game!
 • Donald Trump.
 • At Frank igen er begyndt at klø i sit venstre øre. Vi har allerede brugt dyrlægebudgettet for i år, mester!
 • At jeg var til et fancy bloggerevent og fik foræret verdens fineste roseplante, som jeg helt vildt gerne vil have stående for tid og evighed, men med garanti slår ihjel i løbet af en uge.
 • Hvorfor man ikke kan blive tynd af at leve af kanelsnegle.

Kommentarer (24)

 • Den der med at det lindre smerterne i halsen at spise, den er god nok. Der er noget mildt smertestillende i vores spyt…. Og kanelsnegle er jo smertestillende i sig selv, så med dem bliver det dobbelt op, ikke?

  • Altså, hvor er du rar! Det er godt nok nogle ordentlige mofos, så jeg satser på at nasse på en af mine mors mange ture derned! 🙂

 • Få ham afsted en gang for tidligt i stedet for forsent, det er sikkert bare øremider og det et langt billigere end ørebetændelse

  • Det er hverken øremider eller ørebetændelse. Det er et tilbagevendende problem, der skyldes arvæv i hans ører. 🙂

    • Har du forresten prøvet at sutte på isterninger og ligesom lade dem smelte i munden til sidst? Jeg ved godt det ikke er noget mirakel middel, der fjerner forkølelse eller det der er værre med et snuptag, men kulden lindrer altså ret rart i et par minutter. Og hvis det passer hvad en anden har sagt om spyttet, er det jo win win.

 • Hvad for en skumbad bruger du i dit badekar? Jeg har selv badekar, men bruger det ikke særlig meget 🙂 Det vil jeg gerne til at gøre.
  Og amen til sidste punkt.

  • Man kan lave glimrende sæbeskum af det meste showergel, men jeg har forelsket mig i Isanas Gute Nacht Bad Traumzeit. Det er sådan en stor, lille flaske, der koster måske en tier, og jeg er tosset med duften. Virkelig beroligende. Men kan som sagt desværre ikke fås i Danmark.

   • Christian fra Henrik og Christian, de to totalt douchebags? Yup, det er en fail. Og så er det vist fra sæsonen før forrige, hvis det er ham, jeg tænker på.

 • Altså du siger bare til, så kan jeg godt sende dig en skumbad. Jeg bor i Berlin, jeg skal bare vide hvor du plejer at købe den. Das ist kein Problem.
  Så er der da en mindre ting på listen 🙂

 • Okay nu har jeg både læst indlægget og kommentaren. Det var først da jeg læste kommentaren anden gang jeg fik det til en ROSE PLANTE og ikke en rosé plante, en trænger vidst til at drikke vin i lange baner for at få den tanke ud af hovedet!

  Grublede også lidt over hvad det dog var for en fantastisk plante -.-
  😀 😀 😀

Der er lukket for kommentarer.