Kommentarer (19)

 • Lene, jeg udgiver ikke din kommentar. Hemmelighederne er et fristed, og kommentarfeltet er derfor bevidst holdt fri af kritik og skepsis. Hvis man bliver mødt med negativitet, når man indsender sine hemmeligheder, så har man næppe lyst til at indsende igen. 🙂

   • Haha, sorry, men jeg ved af erfaring, at folk gerne spørger, hvorfor deres kommentar er blevet slettet, så jeg kommer dem gerne i forkøbet. 😉

  • Kan så ikke lige se hvordan den kommentar adskiller sig fra “grimme bloggerbørn” Men fair nok 🙂

   • Det ene er en hemmelighed, det andet er en reaktion på en hemmelighed. Deri ligger forskellen. Det er to forskellige regelsæt.

 • Hahahaha har lagt en lort i sin søns potte …. Jeg ved godt min humor er plat men jeg døøøøør lige lidt af grin 😀

 • Puha den sidste… Så nysgerrig efter hvad han vil bruge den oplysning til…
  Men man skal huske fordi at en mand er steril nu behøver han ikke altid at have været det…

 • Er jeg den eneste, der er overrasket over mænd, der læser blogs om sko, tasker og Frank? Jeg mener, no offense til hverken ham eller dig, Miriam, det er bare de færreste mænd jeg kender der læser blogs i det hele taget, så at læse blogs med tøj, tasker, sko og Frank som regelmæssigt indhold undrer mig bare 😀

  • Njaeh, kattedelen er vel ikke kønsbetinget, og mode er kun en brøkdel af fokus herinde. Man kan jo hoppe over indlæg, man finder uinteressante. Når det så er sagt, så er der en del, der følger med udelukkende for hemmelighederne og slet ikke ved, hvad resten af bloggen handler om. 🙂

   • Måske har han en kone ligesom mig, der griner højt og længe over det der læses, så han bliver nysgerrig og læser med over skulderen

Der er lukket for kommentarer.